Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (181)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(181)
    • 5 Csillag(169)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/04/2021

    Még nem próbáltam ki. Nagyon tapadós az ujja, egy hűvös, kétoldalas whisky szintjén. Pontosan 100 cm hosszú. Postán jött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Jó 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2019

    I did not think that there was a lot of turnip as it was in the description! banggood surprised me positively! I got more than I expected. It cost pennies! Velcro adhesive is very strong!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2019

    Good product with reasonable price. Two sides attach to each other and hard enough to separate. It's commonly used in RC car models, when we want to put the ESC or receiver in place but not permanently. However it can be used widely in common house hold when we want to put something in place but easy enough to remove at a later time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2020

    Jól érkeztem, és időben, pont ahogy vártam, jó áron, köszönöm, bando

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2020

    Másodszor vettem, a minőség még mindig nagyon jó. glur és tépőzár tartja nagy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2019

    rubans adhésifs velcro de bonne qualité colle parfaitement à mon support. convient bien à ce que je voulais faire. Parfait produit. Merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2018

    Sehr gutes Klettband, gute anfangs Klebekraft, sehr guter Halt zwischen Schlaufe und Haken.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2016

    The product good. It delivered very quickly. Just nine days to Russia. I haven't tried to use it yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    jó termék, jó ár-érték arány

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 091
    • Ft7 027
    • Ft9 248
    • Ft4 050
    • Ft4 066
    • Ft4 066
    • Ft5 918
    • Ft7 027
    • Ft1 846
    • Ft7 767
    • Ft2 217
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft8 507
    • Ft2 586
    • Ft9 610
    • Ft72 414
    • Ft10 891