Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (499)
  • Kép (142)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(499)
    • 5 Csillag(476)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/11/2020

    A 31/10/2020 Én a fizetési a megrendelés, A megrendelés volt feladva 05/11/2020 és elérte a rendeltetési helyre 12/11/2020. A termék jól csomagolva és védve érkezett, tökéletes állapotban érkezett a termék dobozába (nem lágyító). Lenyűgözött a szállítás sebessége. Ez volt az első vásárlásom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Depois de 5 meses de pura angústia, produto em mãos, super atende as suas expectativas. produto muito belo. Atendimento de qualidade, cliente satisfeito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Az eredeti karkötő készült kedvezmény és promokód 1700. A csomagot Syzrannak szállították, elég horpadt, de a karkötő sértetlen volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    I've been loving it. With almost 4 months of usage I'd say this was a very good investment. With everything enabled and heart BPM readings every minute the battery lasts about 10 days. And that's because I track exercises everyday. Regarding accuracy I can't say anything because I don't have other equipment to compare the readings. The Mi Fit app could use some UX improvement. For example, it could show heart BPM graph on top of the sleep graph. All in all the product is very good for the price point.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    Great product, fast delivery. 2 weeks battery life, I can easily sleep while on my arm. I'm very satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    A única coisa que deixou a desejar foi os correios! A caixa chegou cheia de detalhes, parece que a caixa foi chutada kkkkk. Felizmente não é culpa da loja isso. A entrega foi bem " rápida " chega de 1 mês chegou em minha casa. Gostei muito e já estou usando !! Ps: A caixa chegou chutada mas a mi band chegou intacta e em perfeito estado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Félelmetes zenekar tökéletesen működik, és beállíthatja a háttér, amit csak akarsz, ajánlott minden jó ár-érték arány 🤑💰💰💰👍💪

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Eu tive uma mi Band 3, mi Band 4 e agora a 5 muito boa super recomendo demorou 46 dias para chegar e 10 corridos. Ótimo produto...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Nagyon jó munka! Köszönöm, Banjó! Nekem nincs problémám ezzel a termékkel! Ez egy jó termék, igaz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    érkezett, vásárolt befejezés q volt a globális verzió, de, Azt hiszem q csak és frissítés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 405
    • Ft17 169
    • Ft22 107
    • Ft18 249
    • Ft18 502
    • Ft6 979
    • Ft16 980
    • Ft9 526
    • Ft16 678
    • Ft10 571
    • Ft13 775
    • Ft5 717
    • Ft11 532
    • Ft17 175
    • Ft10 975
    • Ft14 237
    • Ft9 610
    • Ft6 973