Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/03/2022

    bought this for my 1:16th brushless converted hbx 16890... shipping was fast and it works like a charm .. I'm waiting on a dumbo receiver and transmitter . I jimmy rigged the wires to snap together without soldering .... this 2445 5400kv. is easily close to 80km ... it ran rooster tails on a 35 amp ESC. can't wait to see how this performs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2022

    Me llego en menos de 18 dias, llego en perfecto estado y funciona excelente, lo recomiendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2022

    The esc I received works perfectly and was well packaged for the delivery. I did not receive a surpass hobby esc mine is actually branded racestar. Thats is no problem for me because until now it works very good with my setup.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2021

    az ESC szépen működik, most újra játszhat az én buggy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2021

    nem eredeti programozás, ahogy hirdetett, végzetes pq nem kapcsolódik programozó kártya programozás. Szóval nem veszem hasznát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    fantastic price fantastic post top quality Banggood you are the best

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    működik csomagolt jó, de nem felülmúlja hobbi logó alul, mint kép

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    produits solide et rapide nikel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2021

    kiváló minőségű esc...a hűtőventilátor nagyon hatékony a hő eloszlatásában...most már biztonságosan használhatom a lipo 3s akkumulátorokat anélkül, hogy kockáztatnám az égő mindent.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2022

    Vettem két ilyet... bizonyítékként, hogy nagy terméknek tartom, jó áron. Alkalmas 3s akkumulátorok...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$56.58
    • US$58.29
    • US$27.71
    • US$24.99
    • US$45.99
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$35.99
    • US$22.99
    • US$15.00
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$36.37
    • US$38.99
    • US$13.99
    • US$76.22