Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (78)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(78)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/06/2021

    Két hét alatt szállították a KN-ből az USA-ba. Tamiya DT02-ben tesztelték. Az ESC hűvösen működött 2a lipoval, de a motor gyorsan felmelegszik, mert ez egy 380 motor egy 540-es dobozban. Elég erős ahhoz, hogy kidurrantsa Wheelie-t. Könnyen programozható.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    at lot off power, running very cool after 3 and 4 pack on 2 and 3 no problem.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    very nice motor and ESC and program card First thing I did hooked it up to program card work first time all set recommend to all

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Nagyon jó motor programozó kártyával, nagyon ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Még nem próbáltam. A csomagolás megfelelő. Szállítási időt tartották.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    le produit est arrivé en bon état. semble fonctionnelle. Là livraison n'a pris que 2 semaines. Je suis satisfait 🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    looks mega! looking forward to my brushless conversion! everything I needed I've ordered from Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    ok molto bene

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    le combo à l'air de bonne facture pas encore essayé je ferai un retour une fois l'essai réalisé.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Funktioniert einwandfrei

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,105
    • Ft12,117
    • Ft2,483
    • Ft3,074
    • Ft10,874
    • Ft1,862
    • Ft7,829
    • Ft1,551
    • Ft3,074
    • Ft3,285