Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (113)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(113)
    • 5 Csillag(107)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/08/2021

    nagyon szép minőségű ESC IV már használja felülmúlja esc's egy ideje, és még soha nem volt probléma, még tettem azt a kalózok 3 lesz fut 4s éljenzést, hogy újra tökéletes félelmetes ár fantasztikus post fantasztikus szolgáltatás köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    nagyon jó ESC 150a. Nagyon jól működik az RC autómban 6-osokkal. Kínából Chilébe 15 napon belül érkezett

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Kettő is van, és tökéletesek.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Bought this to upgrade my pirates v3 to 6s, arrived in 8 days to the UK when the promise was 2-3 weeks, and didn't explode when i plugged it in so i havr to say I'm pleased.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    nagy 150esc az xt60 verzió nem volt raktáron, amikor rendelni, így kaptam t dugó 😱 fogom cserélni és használni az én Traxxas per 2WD

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    Kiváló termék, jóval a nap előtt érkezett!! Jóváhagyva!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    worked a treat from my traxxas revo nitro conversion to 4s

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • Ken
    AU
    30/10/2021

    Nagyon jól teljesítek a 6-os beállításaimon a HRR dfr 01 turnéautón. Egy Surpass Hobby 3660 motorral párosítva.Teljesítmény/súly arány 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2021

    Jól nézel ki. Még ne próbáld ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    Bulky Fit, de elvégzi a munkát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 619
    • Ft2 287
    • Ft4 979
    • Ft2 685
    • Ft10 950
    • Ft5 640
    • Ft66 055
    • Ft6 898
    • Ft4 312
    • Ft3 445