Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (96)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(96)
    • 5 Csillag(91)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/08/2021

    nagyon szép minőségű ESC IV már használja felülmúlja esc's egy ideje, és még soha nem volt probléma, még tettem azt a kalózok 3 lesz fut 4s éljenzést, hogy újra tökéletes félelmetes ár fantasztikus post fantasztikus szolgáltatás köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    nagyon jó ESC 150a. Nagyon jól működik az RC autómban 6-osokkal. Kínából Chilébe 15 napon belül érkezett

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Kettő is van, és tökéletesek.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Bought this to upgrade my pirates v3 to 6s, arrived in 8 days to the UK when the promise was 2-3 weeks, and didn't explode when i plugged it in so i havr to say I'm pleased.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Produit conforme. En attente d'essai mais la qualité semble au rendez-vous rien qu'au poids du variateur. La câble de liaisons entre les deux connecteurs est plus court qu'en photo mais ne gênera pas à l'utilisation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    nagy 150esc az xt60 verzió nem volt raktáron, amikor rendelni, így kaptam t dugó 😱 fogom cserélni és használni az én Traxxas per 2WD

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    worked a treat from my traxxas revo nitro conversion to 4s

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2021

    Bulky Fit, de elvégzi a munkát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    product come fast and is exactly what its supposed to be 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2021

    Ez az ESC nagyon király

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 379
    • Ft2 519
    • Ft5 672
    • Ft4 503
    • Ft62 746
    • Ft3 150
    • Ft9 929
    • Ft4 730
    • Ft11 726
    • Ft3 639