Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (61)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(61)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/05/2021

    I am using it for a month already! Bought it as a backup which I have connected to the TV! Works perfectly mainly for Internet browsing and light editing in Adobe Lightroom which it does effortlessly! I have one issue with the wireless keyboard and mouse which I used on different devices from 5 meters away without issues! However when used on this mini PC from my couch 2 meters away, it is stuttering and laggy! Not sure what the problem is but because the keyboard and mouse are used also on other devices and work perfectly I guess the problem is with the mini PC!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Kiváló termék. Meghaladta az elvárásaimat. Szuper csendes és gyors. A termék nagyon jól csomagolt.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Interesting product, but I suggest to: - upgrade the wifi card (intel ax210); - upgrade the cpu thermal grease; - upgrade to Windows Pro

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    A csomag 8 nappal korábban érkezett. valós gem nagyon gyors ajánlom, hogy az összes verzió 16 16 ga RAM és 512 merevlemez.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    2 hét alatt megérkezett, EU Priority Line megrendeléssel. Elkerülte a vámot, köszönöm Banggood! Folyamatban van a tesztelése, első benyomás: nagyszerű. Még angol nyelvű a Windows 10 ( Home, 64bit, tartósan aktivált), hamarosan letöltöm a magyarnyelvű csomagot hozzá. Az 500 GB-os M.2 SSD 3 partícióra van osztva, az op. rendszer pár másodperc alatt betöltődik, igaz, még csak egy tördelőprogramot telepítettem, de azzal villámgyors. Ár/minőség arányban verhetetlen, a gyors szállítás és az áfa-, vámmentessége miatt, EU Priority Line raktárból rendelve csak ajánlani tudom!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Super mini Pc. Arrivato in Italia in due settimane. Packaging perfetto. PC veramente performante. grazie Bangood!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. Gyors számítógép egy kis csomagban. Van néhány dolog, amin javítani lehetne. A ventillátor néha ok nélkül hangos. Nem tartalmazza a VESA-szerelvény zárójelét Nem csavarok csatolni SSD tartalmazza.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    A termék kiváló. Nagy csomagolás és nagyon jó minőségű termék.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Kiváló mini pc nagyon jól és gyorsan működik. Microsoft Home valódi regisztrált verzió. Nagyon csendes rajongó, nem is hallod.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    Nagyon jó termék. Gyors, csendes és könnyű. 10 napon belül megérkezünk!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft53 668
    • Ft126 282
    • Ft66 296
    • Ft315 709
    • Ft252 566
    • Ft119 967
    • Ft211 524
    • Ft63 139
    • Ft75 768
    • Ft88 396
    • Ft189 424
    • Ft189 424
    • Ft255 724
    • Ft97 868
    • Ft72 611
    • Ft113 653
    • Ft82 082
    • Ft99 762