Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (56)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(56)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/01/2021

    Arrived after 3 weeks - not too bad. Item well packed. After initial check I can confirm that works. Works really fast. I am not planning to play games on it's rather to work, to connect from home to my work place. Test was successful. I am really pleased with this mini PC as it's all what I needed. Could be a little bit more quieter but it's not too bad. I may have some further information after some time. At the moment I do recommend this PC.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Top ár a 3. generációs Ryzen 5 Mindeközben vettem 6 darabot a barátoknak, a családnak és az ismerősöknek. RAM már nem 2666MHz, hanem 3200MHz gyors. NVme gyorsabb, mint korábban 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    tétel érkezett nagyon hamar (csak két hét óta rendelés!) Kiváló! Ami a mini pc néz ki, nagyon jó mostanáig. Meg kell említenem, hogy a memória modulok 2 x 4gb, ami azt jelenti, extra frissítési költség a jövőben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    A 13/2/22021-től a 25/02/21-ig terjedő végzések. Gyorsan ment ke malajzia és ki a tüdőtuberkulózis. Vásároljon elviteli vélemények a TechTablet. Nem okoz csalódást. Otthoni iskolába való.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Ember, a főnököm, tudom, hogy jó vagy ebben. Jó vagyok a fehérekben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    A legjobb ár-érték arány mini pc, csak hátrányok tudok gondolni a wifi kártya, hogy lassú, de lehet frissíteni, és vannak 6gb a Ram elérhető ki 8, de lehet frissíteni is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Mint mindig. Ezek a mini-PC-k biztosan megérik a pénzüket. Ez már a tizedik, és mindig lelkes vagyok. Még a RAM és az SSD is gyorsabb, mint az elődök!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Kiváló irodai munkára és játékra.. Imádom. gyors szállítás szaúdi alatt 10 nap

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    O produto estava previsto pra chegar no dia 09/06/2021, mas chegou antes dia 25/05 (comprei no dia 10/05). Quanto ao produto em si, não tenho o que reclamar, roda muito jogo, é possível ver o que ele roda com o site pc game benchmark. É compacto, leve mas poderoso, melhor que um notebook (portátil). Ele custava 379, mas felizmente consegui pegar uma boa promoção e no final saiu por 311 euros. Ah! Tem Bluetooth pra quem gostaria de saber, já que a fabricante não diz na descrição do produto. Tô curtindo bastante, é bom tanto para trabalho quanto para jogos. Também é fácil de abrir, há vídeo no yt para isso. O meu HD de notebook não reconheceu, mas creio que seja o próprio HD mesmo do que problema no computador. O Windows vem pré instalado, mas como eu não confio em nada que seja software que tenha origem chinesa, eu baixei outro Windows (do site da Microsoft mesmo) e quando instalado, não precisei crakear, já veio ativado. Mas isso deve ser por que a chave de serial já estava na bios, então mesmo que você instale outro Windows home, ele permanecerá ativado. Para entrar na bios também é fácil, basta ficar apertando esc que ele entra em 2 segundos. E falando em segundos, o pc liga e menos de 20 segundos. O ssd vem reparticionado, pra quem não gosta, é uma desvantagem, mas também é fácil resolver isso. De resto, é uma boa máquina, recomendo pegar em promoção, mas se está com pressa, pegue a versão com ryzen 5 2700u

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    Kapott 9 napon belül Szingapúrban. A termék a reklám szerint működik. A tiszta telepítés biztosítása érdekében vissza kellett állítani a Windows-t, mivel már volt egy Admin fiók beállítása. Jó lenne, ha VESA szereléssel és csavarokkal jön a belső SSD-hez, ha tartalék SAT meghajtót szeretne telepíteni. Teljesítmény az ár fantasztikus. Most van egy erős otthoni szórakoztató PC-m a 4K TV-n.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft67,872
    • Ft52,446
    • Ft58,616
    • Ft106,745
    • Ft52,446
    • Ft52,446
    • Ft47,509
    • Ft7,401
    • Ft6,784
    • Ft40,105
    • Ft82,064
    • Ft132,661
    • Ft4,409
    • Ft52,446
    • Ft296,178
    • Ft67,872
    • Ft104,894
    • Ft3,668