Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (94)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(94)
    • 5 Csillag(86)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/08/2021

    a termék tökéletes állapotban...nagyon könnyen használható...képminőség több, mint egy VGA videó..a 2003 okostelefon minősége....kép eltorzul az enyhe kamera mozgása...de aztán megint...mit várhat egy ilyen alacsony árú kamera

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    PE
    11/08/2021

    Ma megkaptam a megrendelést jó állapotban van le kell fordítanom a kézikönyvet, és elkezdem tesztelni, a sorrend úgy néz ki, és azt hiszem, jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Camara úgy tűnik, ahogy a hirdetésben szerepel. Még nem próbáltam, de bízom benne, hogy jó termék. Jövő megjegyzés lesz ad, mint én próbáltam a camara...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Szép termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    recibido aún no probado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    جيدة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    jó termék. a minőség nagyon jó. Én szeretem a „Bangjó"-t. Legyen egy becsületes, jó társaságod!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    The operation manual is not easy to understand; the English language is "unusual" (to put it mildly). Here is room for improvement, preferably by someone fluent in English. At the time of writing I have not found out how to use it - I will have to find out by trial and error. I would give 3 stars for the instructional manual, the camcorder itself difficult to evaluate at this point . I give it 4 stars as a compromise.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Még nem használtam ezt titkos helyzetben, de az árért? Ez egy gyilkos üzlet... Számomra ez csak szórakozás, az unokáim jól érzik magukat vele... Ezért van 12 dollár, nevetni a gyerekek arcán... komoly munka, van több műszaki és kiváló termékek.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Does anyone have understood the English 'manual' - I do not ! Date setting and some videos and also sometimes(!) take a photo I have managed! However, many, many times re-formatting of the TF card and that is not good ! I wish there was a link to a better translation --- into english! Is there ?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 238
    • Ft7 088
    • Ft3 200
    • Ft9 611
    • Ft7 832
    • Ft28 092
    • Ft13 172
    • Ft22 076
    • Ft7 705
    • Ft6 163
    • Ft27 746
    • Ft10 788
    • Ft10 172
    • Ft53 183
    • Ft24 355
    • Ft26 821
    • Ft6 025
    • Ft9 247