Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (351)
  • Kép (80)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(351)
    • 5 Csillag(306)
    • 4 Csillag(39)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/03/2021

    Ürünü Turkey Direct Mail ile aldım. 9. gün elime ulaştı. Gündüzleri izlemek imkansız tabi ki. Geceleri tam karanlıkta mükemmel renkler ortaya çıkıyor. Yani karanlıkta tam performans alabilirsiniz. Cihazdan gelen fan sesi biraz fazla ancak film dizi maç açtığınız zaman duyulmuyor. Toplam 900TL ye geldi bana. Açıkçası ben memnunum. Bu fiyata gayet iyi gibi, benim ayrı tv box cihazim bulunuyor onu taktim ve kullanıyorum.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Sabah aydınlıkta bile gözüküyor geceye zaten diyicek sözüm yok on numara boyutu da çok iyi biraz makine sesi geliyor video açıkken ses rahatsız etmiyor ama beğendim ürünü (gümrük 131 Tl aldı benden)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    chegou rápido !!! aprovado teste durante o dia em um pano roxo na parede! eu recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2021

    Köszönöm szépen a projektor érkezett korán és tökéletes...gratulálok a nagy szolgáltatás. A nevem Marcos Afonso és elégedett vagyok

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    Jól jöttél

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2020

    Március 27-ét rendeltem el, április 11-ét, hamarosan felkeresett, de a nyomon követés egy kicsit zűrös volt, Aras hozott rakományt. A készülék nem zavarja meg a jó rajongói hangot, soha nem hallható, amikor filmet nézel, mintha egy számítógép működne melletted. A kép minősége jó, de kicsit rossz, mint amire számítottam, talán azért, mert nincs függönyöm, vagy magasra tartottam az elvárásaimat, nem teljes hd, nem kapsz valami jó képet, de van. A feliratok jól olvasnak filmnézés közben. A bal sarokban nincs fókusz, és szerintem mindenkinél van, és van egy vékony fény a bal oldalon, és nem tudom, mit fog okozni, És nem hiszem, hogy ez történik minden eszközzel. Az anyag minősége nem túl jó, de jó, például a távirányítónak nehéz műanyag szaga van. Meg lehet venni, ha van egy eszköz terület használni az élvezet.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2020

    ürünü 13 temmuz da sipariş etim 24 temmuz da bana ulaştı. 10 gün sürdü. Normal kargoyla sipariş vermiştim en ucuz olanıyla. gayet hızlı geldi. Mükemmel bir beklentiye girmeyin. Projeksiyon perdeniz varsa daha iyi bir görüntü alabilirsiniz. kenarlara doğru biraz bulanıklaşıyor doğal olarak. bana toplam 575 liraya geldi herşey dahil. gümrükte vergi çıkmadan geldi aras kargo ile artık şans oldu heralde bana. kenar tırnak çıkmış ufak bi hareketle takabiliyorsunuz basit iş.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2020

    Good one in this prise range this is second purchase of this same projector first time they give a dead projector and can't give replacement or refund shipper cheats me. മലയാളികൾ ആരേലും വാങ്ങാൻ നോക്കുന്നുണ്ടെൽ നോക്കി വാങ്ങിക്കോ സെള്ളേർ ചിലപ്പോ മൂഞ്ചിക്കാൻ സാധ്യത ഉണ്ട് റീപ്ലേസ്‌മെന്റ റീഫണ്ട് ഓ കിട്ടില്ല തനി മൈരന്മാരാണ്. എന്തായാലും പൊളി സാനം മൈ#@ I prefer you should buy a projector screen also for better experience. delivered to kerala india in 30 days .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2020

    O meu Projetor T6 chegou e superou as minhas expectativas. Já conhecia o produto, pois já tive outro do mesmo modelo, no entanto, este último veio melhor em tudo: foi mais barato, chegou mais rápido que o anterior e veio com uma qualidade de áudio e vídeo que superaram exponencialmente o anterior. Um detalhe ainda mais interessante é que este novo projetor apresenta-se com uma resolução nativa de 1080 P, embora na descrição dele no site o apresente com resolução nativa de 720 P, ou seja, ele não é apenas um projetor com resolução em HD com suporte para Full HD, mas sim, ele é Full HD com suporte para 4K desde que esteja assistindo com esta qualidade online. Para que tenham uma ideia da qualidade deste produto, a foto que segue abaixo foi tirada da parede do meu quarto, na qual a projeção aparece com 102" e a caixinha de som que foi comprada para ampliar o áudio do projetor anterior está descansando, pois a qualidade do áudio deste projetor dispensa o auxílio da caixa de som. Assim, só me resta agradecer e indicar o vendedor, a quem eu dou nota máxima em todos os aspectos.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2020

    A kép professzionális képernyőre történő kivetítésekor a kép középpontja tiszta, de a szélek elmosódnak, és a fókusz nem lehetséges. A termék jól csomagolva jött, így a hiba nem a kapott találat miatt volt, hanem a termék. Március közepén megrendeltük a terméket, és július elején érkezett hozzánk - több mint három hónappal a rendelés után. Teljes csalódást okozott mind a várakozás, mind a termék.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$113.99
    • US$90.19
    • US$74.99
    • US$142.99
    • US$60.49
    • US$240.89
    • US$213.39
    • US$96.99
    • US$1,301.29
    • US$135.99
    • US$62.69
    • US$194.69
    • US$219.99
    • US$329.99
    • US$236.49
    • US$108.89
    • US$299.99
    • US$169.99