Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (340)
  • Kép (78)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(340)
    • 5 Csillag(297)
    • 4 Csillag(37)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/03/2021

    Ürünü Turkey Direct Mail ile aldım. 9. gün elime ulaştı. Gündüzleri izlemek imkansız tabi ki. Geceleri tam karanlıkta mükemmel renkler ortaya çıkıyor. Yani karanlıkta tam performans alabilirsiniz. Cihazdan gelen fan sesi biraz fazla ancak film dizi maç açtığınız zaman duyulmuyor. Toplam 900TL ye geldi bana. Açıkçası ben memnunum. Bu fiyata gayet iyi gibi, benim ayrı tv box cihazim bulunuyor onu taktim ve kullanıyorum.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Kettőt vettem (1 nekem, 1 barátomnak) Mindkettő nagy termék, de van valami, ami egyáltalán nem jó... Az elem nem tudja a teljes projektor képet fókuszban tartani, ha a középpontba helyezed, a szélek nem lesznek fókuszban.... Belső hangszóró általában elég nézni sorozat, rajongó zaj modarete Bárcsak több. Imádom a „Bangjót" és a „Custroers" elégedettségi politikáját.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    excellent it’s easily the best T6 projector that I’ve received & I’d buy it again, there absolutely superb. I just need my T8 projector fixed I can’t find the Polaroid glass tint for inside to get the picture back on the screen because it broke wen I was watching it somehow but I live the T6 there great 👍🏼👍🏼

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Sabah aydınlıkta bile gözüküyor geceye zaten diyicek sözüm yok on numara boyutu da çok iyi biraz makine sesi geliyor video açıkken ses rahatsız etmiyor ama beğendim ürünü (gümrük 131 Tl aldı benden)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    I'm shocked by this package! Firstly, the delivery partner with whom you cooperate behaved rudely. The package was opened and not neatly packed in a torn box. no instructions! I have no words of anger to express how much I did not like buying!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Guys, I LOVE banggood and its policy of saticfaction... I gave 5 stars because of it. And for the Turkey, Tariff insurence is worked! I have get my customs tax back from banggood. As a product, it is not a fair review but i will do it again in long term use. First them all, item is fast when you consider the old models. Turn on and Turn off times are fast. Focusing; in the center very good, but from the center to edges they became blurry... That is the drawback. Another drawback (in my opion) if you choise the resolation from pc to 1280*720; it is a small image you will see... Not big as 1080p. Naturel Resolation is 720p and i can't use at naturel with full frame size...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    chegou rápido !!! aprovado teste durante o dia em um pano roxo na parede! eu recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    nagyon boldog jó szállítási idő és nagyon jó termék:)) A minőség csodálatos nagyon boldog :) egész nap nézi a projektort, nem probléma minőség great!!!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Very good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Egy kis homályos képminőség a széleken rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 978
    • Ft29 968
    • Ft37 840
    • Ft16 315
    • Ft30 271
    • Ft57 518
    • Ft48 436
    • Ft60 545
    • Ft19 978
    • Ft54 491
    • Ft57 518
    • Ft47 225
    • Ft30 271
    • Ft27 244
    • Ft54 491
    • Ft22 097
    • Ft20 583
    • Ft44 954