Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (772)
  • Kép (85)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(772)
    • 5 Csillag(727)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/12/2020

    Egy átlagos Peltier hűtőtáska. Ha azt tervezi, hogy megrendeli őket, rendeljen több, mert a csomagolás nem érdekli, és nagy az esélye, hogy sérültek lesznek. Ellenkező esetben maga a termék semmi rendkívüli. Azt teszik, amit tenniük kell, ha tudod, hogy kell használni őket. Ne fuss őket maximális áram (6 A), mert a Joule hő elpusztítja a hűtési hatásukat. Futtassa őket 4 A körül, és hűtse le a forró oldalon megfelelően.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    Nagyon kiváló és gyors töltés

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    تحت التجربه

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    Kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    excellent product. it's very easy to use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2019

    Product as described, ceramic material 40x40x4mm the wires are 24cm long. Weight about 25g. When observing the wire polarity, the printed side gets cold and the back hot. Heatsink and/or cooling fan needed to prevent the module from burning.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2018

    I purchased 4 pcs, but unfortunately one pcs is damaged. I already informed Banggood and I received few points as compensation. I check the cells with a small power supply and only for few minutes because I check them without heatsink and I wish to avoid damages, so I only obtained small temperayture differences. ho acquistato 4 pezzi e purtroppo 1 di questi era danneggiato. Banggood mi ha dato alcuni punti per compensare. ho provato le celle solo per pochi minuti e senza dissipatore quindi la differenza di temperatura che ho ottenuto era limitata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2020

    Én vagyok Afrikában rendelni tételeket, és meglepődtem, hogy megkapja ezt, nem pedig a többi terméket, amit megrendeltem, igazán elégedett a csomaggal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2019

    Peltier: quando ligado cria uma diferença térmica entre as placas, o que permite obter frio numa placa enquanto a do lado oposto, aquece. Muito prático para pequenas placas de Circuito que necessitam de arrefecimento... Recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2019

    normalmente productos llegan y a tiempo pero en esta ocasióny tiempo pero en esta ocasión aparte de 15 días tarde, el producto llegó dañado ( 1 de 4 piezas) este producto es bueno pero es extremadamente frágil.... faltaría un mejor embalaje para que llegue en mejores condiciones

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 334
    • Ft1 047
    • Ft948
    • Ft3 180
    • Ft3 673
    • Ft5 121
    • Ft6 980
    • Ft2 861
    • Ft2 702
    • Ft15 870
    • Ft1 165
    • Ft3 568
    • Ft2 066
    • Ft1 289
    • Ft1 397
    • Ft1 334
    • Ft999
    • Ft5 509