Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (704)
  • Kép (105)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(704)
    • 5 Csillag(628)
    • 4 Csillag(68)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    Könnyű cipő, rugalmas és lélegző. Felső anyag szőtt poliészter szövet. Nagyon jó meleg időben, csökkenti a láb izzadás és dörzsölje le. A belső talp mosható, cserélhető. Legjobb rendelés túlméretezett, 1-2 méretben normálisan.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Τα FASHION SNEAKERS είναι άψογα. Είναι πολύ ελαφριά και πολύ μαλακά. Το βάρος τους είναι 363 γραμμάρια και τα δύο! Τα παρέλαβα 09/02/21, 7 ημέρες εργάσιμες μέσω Τσεχίας. Ευχαριστώ την BANGGOOD για την άψογη αποστολή! FASHION SNEAKERS are perfect. It is very light and very soft. They weigh 363 grams both! I received them on 02/09/21, 7 working days through the Czech Republic. Thanks to BANGGOOD for the perfect shipment!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    I bought them at a very low price and I can say that for their price they are quite good. But the truth is that in general it is not very good quality and I doubt it will stand the test of time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    This is the second pair i ordered, the first pair i tested several months before buying the second pair., no joke. I work in a supermarket and as you can probably imagine if have to walk a lot every day doing my job (i am not just sitting there at the checkout !). The insole originally delivered in both shoes i found a bit weak, i mean it has to little damping action for -->MY<-- feet, your mileage may vary. So i left this original insole in the shoes but added a second cheap pair of foamed orthopaedic insoles in both shoes - PERFECT !!!! I cannot remember i had such lightweight and comfortable shoes ever ! Nothing to complain, very recommended and (i almost forgot this) also robust shoes for everyday use as long as you don't use it for hiking and walking on stony ground and things like that, they are not made for this stresses. I experienced some ugly scratches on the sole after doing this with with my first pair.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Ωραίο παπούτσι και απίστευτα ελαφρύ. Γρήγορη παράδοση.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    szállítási idő: 4 hét A csomag tartalmazza: - 1 pár cipő - 1 zsák Megjegyzés: Egy csomag helyre szállítják, nem az én címemre! :-/

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Nagyon jó minőségű termék, kiváló anyaghasználatú, kényelmes cipő. Cseh raktárból szállítanak, nagyon hamar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    всё соответствует описанию.Есть небольшой запах химии, но ноги от носа далеко.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    A 45-ös rendelés a 43-on jött. Egy hónapra szállítjuk a voronyezsbe. A minőség normális, de Ali az ár alacsonyabb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2021

    A cipők nagyon kényelmesek. Általában 9 vagy 9 és fél... Rendeltem 43 következő pár lesz 44 Ismét ezek kényelmes!!!. De szeretem a nehéz zoknikat, így egy kicsit kényelmes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 577
    • Ft1 569
    • Ft2 903
    • Ft5 809
    • Ft6 535
    • Ft18 867
    • Ft33 051
    • Ft10 168
    • Ft2 176
    • Ft2 538
    • Ft13 520
    • Ft9 117
    • Ft9 432
    • Ft17 823
    • Ft16 351
    • Ft11 932
    • Ft18 804
    • Ft17 433