Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (137)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(137)
    • 5 Csillag(122)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/02/2021

    hola no se como explicarlo yo me equivoque, queria comprar un solo par de zapatos N° 42 al hacer el pedido me equivoque pedido figura 10,5 y 8 me llego 277 y 255. uno es muy grande el otro más pequeño de acuerdo al pedido está bien la numeración que llegó? no se si este será el medio correcto, que solucion podria tener es por falta de conocimiento del internet, no es otra mi intención ya tengo 68 años

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    I just a 5th pair ,they are that good,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2020

    le doy 4 estrellas por qué me hacen un tanto caro

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    The shoes are very comfortable and walk nice. Also the sole has a pleasant profile that seems not to trap little stones in them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Très kényelmes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    Nagyon elégedett vagyok ezekkel a cipőkkel. Rendelés előtt ellenőrizze a mérettáblát. Az én hazámban 42-es számom van, de a diagram szerint megrendeltem a US 9-et (EU43), és ez rendben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2020

    a minőség jó, de a szín és a méret nem az én rendelésem, kértem szürke szín és méret 9=43 250-et küldtél. Mit csináljak vele, és hogy oldod meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2019

    comodissime, morbide e ben fatte, se durano tutto l'inverno ho fatto un grande affare, consigliatissime

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    Épp most vettem egy második pár cipőt ezektől az emberektől. Tökéletes illeszkedés, sooo kényelmes, nagyon versenyképes áron @ $36 és gyors, ingyenes szállítás. Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2020

    parcel arrived safely and I like the comfort of the shoes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 002
    • Ft17 527
    • Ft10 894
    • Ft21 323
    • Ft15 209
    • Ft45 401
    • Ft14 162
    • Ft6 916
    • Ft13 093
    • Ft9 117
    • Ft10 375
    • Ft7 545
    • Ft8 583
    • Ft22 002
    • Ft26 063
    • Ft8 790
    • Ft9 076
    • Ft40 882