Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/06/2021

    szuper nyomtató szuper áron. Egy hét múlva a nyomtató megérkezett hozzám. A beállítás könnyen és gyorsan történt. A tuning extruders 1 és 2 egy kicsit trükkös, de utána már készen állt az első teszt, ahogy a képeken látható. A húrozás még mindig buja, de könnyen eltávolítható. Az első tesztre azt hiszem, több mint elégedett leszek. Határozottan ajánlom a nyomtatót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    érkezik 3 nappal előre túl jól nyomtatás 1 szín a pillanat probléma nélkül. szuper egyszerű beállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2022

    nagyon jó nyomtató, minőségi alkatrészekkel. Minden csavarkötést érdemes átnézni. Könnyen összeállítható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    The Tenlog Hands 2 printer is the first 3D printer I owned and I couldn't be more impressed with it. It is mainly preassembled so its super easy to get up and running. There is a little bit of a learning curve to get it leveled and adjusted perfectly for dual printing, but once it is set correctly everthing goes well. I was hoping to print ABS and that the bed temp could go above 80C. It does and I've printed some great prints in both PLA and ABS. Sometimes the prints don't stick well to the glass bed but making sure you have the right level adjustment and bed temp is critical or if that still doesn't work I found printing with a raft or painting one drop of PVA mixed with a teaspoon of water worked every time. I think its a great value for money printer and I'm really happy I chose the Hands 2. Banggood were also excellent to deal with when ordering.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    gyors szállítás, és könnyű telepítés. jól működik egy elég friss változata kura (4.4.) Úgy néz ki, gyárilag beállítva, csak az Y tengelyt 0,25 mm-re kellett beállítani.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    キャンペーンで4万円くらいで購入しましたが、デュアルヘッド機でこの価格は買いです。 2.3点注意事項があります。 配送  注文後5日くらいで佐川急便で届きました。 組み立て  ほとんど組みあがった状態でした。  本体にねじを4か所、フィラメントセット部分にねじを4か所、ヘッドを取り付けるのにねじを4本×2  あとは配線だけです。 電源ケーブル  付属の電源ケーブルは日本のコンセントに対応していないので(写真)、別途準備する必要があります。  デスクトップPC等に使用する3ピンソケットのものです。 ノズル  よくあるM6ノズル(写真)を使います。最初についているのは0.4mmです。  ただ、私の所に届いたのはどちらのヘッドもノズルが滅茶苦茶固く締められていました。他の3Dプリンターでヘッド交換に慣れていないと、本当に回してよいのかどうか躊躇するレベルです。 マニュアル  付属のSDカードにマニュアルやテスト印刷パターンが入ったファイルが保存されています。マニュアルはすべて英語です。 デュアルカラー設定  左右のヘッド位置を調整しなければなりません。ヘッド調整用のパターンがGCODEでSDカード内に保存されているのですが、ヒートベットとの位置がおかしいのか、きちんと定着してくれませんでした。自分でテストパターンを組んで、ノギスで測りながら調整しました。 Cura  印刷設定が組み込まれたCuraをインストールするようになっていました。Curaがバージョンアップしたらどうなるんだろう...? ヒートベット  位置調整は手動です。 CrealityのEnder-3を使っているのですが、それと比べても印刷品質は安定しており綺麗です。 いい買い物をしました。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Bin begeistert. Drucker kam schnell und unbeschädigt an. 1/2 Stunde aufgebaut und losgedruckt. Ich muss sagen, bisher mein bester 3D Drucker. Durch den DirektExtruder, lassen sich auch sehr gut TPU und TPE und andere FlexFilamente drucken. Was andere schreiben, " Das die Druckplatte nicht grade wäre, kann ich nicht bestätigen. Drucker lässt sich hervorragend leveln. Slotcar mit 0,1mm Layer, siehe Bild.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    Nice well made printer. Impressed with electrical cable routing and tidiness of wiring.First test print ok no tweak to parameters or belt tensioning.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    Стекло можно было бы в пузырчатую плёнку упаковать.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • MARCE
    RO
    08/08/2020

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$579.00
    • US$549.00
    • US$569.00
    • US$349.99
    • US$729.00
    • US$199.00
    • US$381.14
    • US$239.00
    • US$190.56
    • US$109.99
    • US$173.24
    • US$479.00
    • US$419.00
    • US$668.75
    • US$369.00
    • US$199.00
    • US$129.99
    • US$38.99