Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (286)
  • Kép (50)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(286)
    • 5 Csillag(247)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/12/2020

    Esta impressora veio por Espanha. Entrega em 5 dias úteis, acompanhado pelo "tracker" online. Tenho um reparo a fazer relativamente aos cabos que ligam o motor do eixo X, sensor de fim de curso do eixo X e Extruder, o cabo é muito limitado tive de cortar mais bainha para conseguir ligar os conectores e ensaiar em toda a extensão do Z devido ao Extruder. O controlo de qualidade aqui deixou a desejar. Ainda não efectuei testes porque não veio qualquer filamento com a máquina. Equipamento vistoso devido ao contraste do dourado com o negro.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    I received the printer earlier than expected, but it is missing the SD card, the scraper and, from what I can tell from the videos on assembling the unit a spare thermistor that goes into the hot end. I also have attached two pictures that show what looks to be damage to the SD card slot and a screw on the control module that makes me thing that it has been opened before. One other issue I have is the information on how to connect up the wiring to the different connectors on the printer. While there are plastic labels with letters on them that correspond to what is in the instructions, the few pictures that are in the manual aren't clear on where all of them attach. So, so far I've had the printer for three days and I've yet to finish connecting it up and powering it up.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    A nyomtató a megadott időpontnál korábban érkezett. Minden ép és egészséges. A dobozt soha nem nyitották ki az úton vagy a vámon. Az összeszerelés során az övet az X tengely mentén kellett húzni. Az asztal üvegszerű szőnyeg nélkül. Az első pecsét azt mutatta, hogy a PLA műanyag az asztalra nem tapad jól, de a ragasztó rendben van. Elégedett vagyok a vásárlással. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Gyors szállítás, csomagolás nélkül bontás, termék nagyon jól csomagolt és működik. Már csak a tesztelés maradt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Super nyomtató az ár nagyon boldog érkezett gyorsan ajánlom ezen az oldalon tökéletes köszönöm bocoup-bang

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Jó 3D nyomtató!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2021

    Gyors és jól csomagolt szállítás Másrészt a fénykép nem egyezik a termékkel. 1 a HR csatoló 2 kábel nagyon rövid 3 nem szörnyű négyzet, hogy a szint a fennsík 2mm rés az alacsony szerkezet és a tengely z különbség a bal és a jobb 4 a csavarok btr nem felső fej a sérült

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP2
    BR
    06/12/2018

    A impressora é muito boa. Se alcança uma qualidade de impressão bem legal já na primeira impressão. Porém, a máquina precisa de alguns cuidados. O cabo do eixo Z é muito curto e isso pode causar transtornos para acomodar a central. A armação de alumínio confere segurança à máquina, nos tranquilizando sobre os riscos de empenamentos ou coisas do tipo. O manual que acompanha a máquina é muito superficial e muita coisa (pra não dizer tudo) é preciso pesquisar na internet para solucionar. Estou preferindo imprimir pelo cartão de memório, pois por USB ainda não consegui uma conexão satisfatória. Você vai precisar de bastante espaço para acomodar a máquina. Eu uso uma bancada de 67 cm x 90 cm para poder trabalhar com o equipamento com conforto. Estou gostando da Tevo Tornado e espero que a mesma dure bastante tempo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2018

    This 3D Printer is AWESOME! I have created a few things like washers nuts and bolts that really do work. I am new to the 3D Printing world but I am hooked. there is many Youtube videos on this 3D printer and that was why I chose this one for my first 3D printer. also created my own leveling nobs for my Tevo leveling bed. one thing that is not great but has not really hurt my prints is the air bubbles that formed couple days later. photo below show air bubbles on the bed plus a few of my own prints. Over All I Love this 3D PRINTER..... Have fun Printing!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2018

    I have both a CR-10 and now a Tornado. While assembly is more involved on the tornado and the fact that it does not come with a spool holder (had to print one on my CR-10), it is a fantastic printer. I've been running it stock for 2 weeks now and really have seen no reason to start modding it. I've used pla and petg and both print wonderfully. If you're trying to find a high quality printer at a great price, look no further! * This is an unpaid review. Reviewed on a Tevo I bought on sale *

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft41 374
    • Ft124 624
    • Ft117 447
    • Ft60 156
    • Ft120 944
    • Ft189 697
    • Ft172 029
    • Ft54 105
    • Ft82 435
    • Ft111 396
    • Ft66 836
    • Ft91 901
    • Ft114 579
    • Ft251 441
    • Ft88 801
    • Ft109 442
    • Ft67 476
    • Ft174 738