Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (728)
  • Kép (104)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(728)
    • 5 Csillag(682)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/03/2018

    I wanted to extend the control of my central heating, so I could switch a zone area on/off if it was not in use. The ball valve works fine. However there is a problem with the colours the small connecting cable uses. I have never seen a green/yellow wire used as a "live" switch wire, as it's always used for earthing the appliance. I've re-wired the two I bought to comply with the UK standard. It may save some unsuspecting soul getting electrocuted in the future.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2018

    I changed wiring. Brown is NC (valf closed) blue is NO (open valf) yellow is N. Comm +220 V. I control the valf with wireless.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    Fel kell szerelnünk és tesztelnünk kell, de minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2019

    Very good valve with electric motor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2019

    o produto atendeu minha expectativa super recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2018

    Вентили отличного качества. Все рабочие. Открываются и закрываются полностью. Потребляют ток около 18мА.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    A fő problémám ezzel a trükkös drótszínezés, a zöld sárgának mindig földnek kell lennie, nem semlegesnek, mint ebben az esetben, de elég jól működik, még ha kissé furcsa is, ha teljes forgást csinál 90 helyett.' Úgy módosították, hogy egy 4"-es csatorna elzárószelepévé váljon, de látszólag hatékony működtető szerkezet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2019

    that's amazing product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2019

    The excellent crane for arrangement of the smart house! I want to put on the remote inclusion of watering in a country house.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Megerősítem, hogy a terméket a rendeléstől számított 45 napon belül megkaptam. Ez jó állapotban van, még akkor is, ha a csomagolás sérült. Kösz, Bummjó.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$5.76
    • US$30.39
    • US$6.92
    • US$4.78
    • US$10.42
    • US$15.99
    • US$3.84
    • US$15.85
    • US$10.38
    • US$4.84
    • US$11.54
    • US$7.27
    • US$9.30
    • US$6.46
    • US$30.99
    • US$7.45
    • US$8.07
    • US$44.84