Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (225)
  • Kép (24)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(225)
    • 5 Csillag(216)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/11/2020

    WOW! I know, I don't often say wow about a cable but this one transfers nearly 2 amps to a device where most of my dedicated Micro USB cables only do half that or slightly above. Sold! I'm getting another set for backup.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    szállítás rendben, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    Magyarországra jött a termék. Július 28 an rendeltem meg és aug 6. érkezett meg. EU keresztül semmilyen plussz költség nem volt. A töltő iPhone részét még nem tudtam kipróbálni de a másik kettő ág tölti a telefonokat. A kábel masszív nem törik könnyen. Eddig szuper a kábel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2021

    Kiváló termék, mindhárom lehetőség tényleg működik! Annyira tetszett, hogy ezt vettem tartaléknak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    multi-plug kábel tölteni bármilyen típusú telefon vagy tabletta, megfelelő ár és jó minőségű, jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2021

    Jól néz ki, funkcionális, jó üzlet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Vettem ezt a kábelt, mint egy biztonsági mentés, mert elcsesztem egy Apple kábel, hogy eltört, és nem volt más elérhető azonnal. Ez a kábel mind az Android és az Apple, és úgy tűnik, hogy nagyon ellenálló, de én még nem használtam a terméket, mentése, ha szükség van rá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Különösen a kocsihoz, amivel meglazítja a kezed!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2021

    Mint a fotón. A vártnál rövidebb idő alatt érkezett. Úgy néz ki, mint egy nagyszerű termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 080
    • Ft2 155
    • Ft2 464
    • Ft4 005
    • Ft2 340
    • Ft2 772
    • Ft3 389
    • Ft4 930
    • Ft3 080
    • Ft4 622