Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1704)
  • Kép (239)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1704)
    • 5 Csillag(1609)
    • 4 Csillag(79)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(7)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/04/2020

    It was fault product. Output voltage is 32V at 0A, but supply current only 1.6A, output voltage became down to 24V. Open the case then I found two resistor (330Ω5W). Another one product(OK product) have three resistor (330Ω5W). I put on resistor, but I cannot fix. Finally, I found fault soldering, then I resoldering that. then I could fix it.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2020

    Quero agradecer pelos funcionários que me atenderam, muito bem e prestativos,quanto a fonte é excelente e com qualidade vocês estão de parabéns pelo produto e a entrega foi hoje e deu tudo certo,quero comprar mais vocês, dão de 10 a zero no concorrente,muito melhor de preço rapidez e transparência no que vendem.Testei a fonte e esta tudo ok.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    Excelente chegou antes do Previsto

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    Fonte com excelente custo-benefício. Muito bem embalado. Após a compra, demorou 46 dias para ser entregue: 11 dias até a postagem, 5 dias para envio para o Brasil, 21 dias para fiscalização aduaneira e 9 dias para entrega pelos Correios. A encomenda foi taxada pela aduana brasileira, mas o valor integral foi rapidamente ressarcido pela Banggood, pois paguei pelo seguro tarifário.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2020

    Nagyon pontos csak nem érkezett gyorsabban pq a posta az én régiómban nagyon lassú! De még mindig nem fizettem semmilyen díjat, és megérkeztem Brazíliába elég gyorsan!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2019

    Just tested them, max 32V, with a 4 ohm dummyload, Current 7.75A, 248W. Above 15V (4 ohm load) the EMC increases. (Some radio interference on a FM radio, app. 1 meter away) This is not unusual, not a real problem. I like and recommend them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Malý a výkonný. Skvělý poměr cena výkon a doručení z ČR, takže za dva dny doma. Maličko pomalejší reakce při regulaci a při aktivaci proudového omezení - při zkratu proud překminte velmi vysoko než se ustálí. Na domácí bastlení je to ale velmi šikovný zdroj.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    A csomag kiváló állapotban és a várt időkeretben érkezett. A tápegységet kezdetben próbabábu terheléssel tesztelték, hogy ellenőrizze az ígért kimeneti feszültséget, a kimeneti áramot és az áramkorlátozó funkciót. Alapvető szállítás úgy tűnik, hogy rendben van, de nem használható érzékeny elektronikus projektek miatt nagy kimeneti feszültség zaj. Ezt javíthatnánk néhány aluláteresztő szűrő hozzáadásával a FET kapuillesztőprogramokon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2019

    This item came with hole in box but lucky unit not damaged. The casing badly assembled as can be seen from photos. Rubber feet uneven causing power supply box to stand rocking. On inspection inside found unit fairly well assembled but saw one of the wire wound resistors had broken loose . Bad support to front panel with only one side mounted. An extra support bracket is required here and the mounting holes are provided. After fixing power supply it preforms satisfactory and when compared to a lab supply only produced a small error with that indicated. Overall a good buy but assembly leaves much room for improvement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2019

    Chegou antes do prazo, muito bom! Só faltou vir o cabo jacarezinho.

    Hozzászólások (12)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$24.24
    • US$8.99
    • US$9.23
    • US$53.12
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$28.86
    • US$24.94
    • US$146.31
    • US$19.86
    • US$12.69
    • US$26.61
    • US$20.20
    • US$11.31
    • US$17.46
    • US$26.55
    • US$4.99