Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (217)
  • Kép (32)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(217)
    • 5 Csillag(208)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/02/2022

    Ordinato il 22 gennaio 2022, l'articolo è successivamente risultato temporaneamente esaurito e quindi con ritardo nella consegna. Banggood mi ha chiesto se volevo il rimborso, cosa che non ho fatto. L'attesa non è stata vana, ho ricevuto il trapano avvitatore il 9 febbraio; mi sarei aspettato solo un tracking preciso sulla spedizione in quanto mi è pervenuto quando ancora risultava nello stato di "in transito". Perfette le condizioni del prodotto, articolo più che ottimo come caratteristiche e performance anche in considerazione del prezzo di 63,52 euro, avendo usufruito dello sconto di benvenuto offerto da Banggood. Mi attendo solo che Topshak renda disponibile quanto prima l'acquisto delle singole batterie, magari anche da 40v, per poter avere il ricambio e magari anche un briciolo di potenza in più nell'utilizzo. Prodotto consigliatissimo.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2022

    Jó minőségű és erőteljes fúró. Elvégzi a munkát, de vannak hátrányai. A tokmány és a fúrófejek látható és tapintható imbolyognak. Nem teljesen központos, de ebben az árkategóriában elfogadható. Az ár, a tartozékok és a funkciók a fúró teszik ki érte. Összességében ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2022

    Sima fúrógép, OK munkafunkciók, intelligens kompakt doboz. A mellékletek nem jók, három asztrális van, hatszögletű orr nem egyenletes.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2022

    A tétel rövid idő alatt érkezett körülbelül 10 nap. Jó kivitelezési anyag. Megfizethető ár. Javaslom! 1 csillagot adok az ügyfélszolgálatnak, mert ez csak angolul van így nagy akadály azoknak, akik nem ismerik a nyelvet. be kell helyeznie egy automatikus fordító.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2022

    Elektromos fúró jól működik, és nagyon erős. A szállított tartozékok (fúrók) nagyon rossz felépítésűek és minőségűek. Valójában semmi minőség! Nem értem, miért jön az elektromos fúró... Nem használhatók, mert ilyen rossz minőségűek! Különösen a HSS (?) fúrók hibásak. A 6 mm-es fúró középen kívül van! A 4-es és 5-ös átmérő a legmodernebb... Famegmunkáló fúrók nem nevezhetők ilyennek... Mind egyenesen a szemetesbe mennek... Betonfúrók, még csak ki sem próbáltam őket. Drámai módon. De az elektromos fúró rendben van, és természetesen a hosszabbító rúd is!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2022

    A termék nagyon szép, tapadjon erősen, az élek sima anélkül, hogy beragadt vagy felesleges műanyag a széleken.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2022

    Kiváló minőségű és teljesítmény termék. Az egyik legjobb szerszám, amit valaha vettem. Bizonyos még több terméket vásárol a Topshark-tól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2022

    Tökéletes! Komoly és megbízható eladó, elem a leírtak szerint, igazán nagy! elégedett a vásárlás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2022

    super strong motor, battery, very durable design.....https://youtu.be/qvO65ds3TRA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2022

    The product look's strong and rugged. I delivered it after 9 days from CZ. I think that the 2nd battery is needed so much. The price was good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$69.99
    • US$45.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$268.99
    • US$28.55
    • US$34.99
    • US$34.99
    • US$28.99