Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (230)
  • Kép (38)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(230)
    • 5 Csillag(200)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/02/2021

    Már így is lenyűgöző a tökéletes tiszta hangzás, labda show. Köszönöm a gyártónak és a döngösnek 15 nap alatt otthon St Bernard táborban. Gratulálunk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    ótimo produto recomendo muito!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Rendben. - Rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2020

    Termék érkezett Brazíliába gyorsan 7 nap, azonban a brazil levél tartott 30 szállít nekem, jó minőségű termék, hangminőség, elég magas, még 12V tápegység. Sajnos az egyik gomb, amely lefedi a csatlakozókat hiányzott, azonban semmi sem veszélyezteti a termék használatát.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2020

    O pedido chegou com alguns dias de atraso (passou mais tempo parado no Brasil do que a caminho), porém chegou em boas condições e bem embalado. compraria novamente!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Meg tudod oldani! Több dobozzal teszteltem, és mindegyikben jó hangot adott. Használtam egy univerzális jegyzetfüzet forrás a szelektor kulcs 24v és tökéletesen működött! Aki arra gondol, hogy használja a régi dobozokat a házimozi, ez a kis tábla talán jó lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2020

    embalagem muito, muito ruim, nem sei como não chegou danificado. mas ainda não testei. fidedigno há imagem, e parece robusto. tenho um feedback muito favorável.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    IL prodotto è OTTIMO! Suona come una meraviglia, il lho collegato a della casse vintage AKAI a 3 vie chiuse da 8 ohm, più un SUBwoofer JBL, tutto suona alla grande! In appartamento non si può tenere il volume al massimo ! E’ un circuito piccolo ma con rapporto qualità prezzo ECCEZIONALE! IL mio montaggio è stato fatto dentro una vecchia scatola di biscotti con alimentatore MEANWELL da 150W 24 Volt. Consiglio a tutti l’acquisto per avere un amplificatorino che suona sorprendentemente bene rispetto al prezzo! THE product is GREAT! Sounds great, I hooked it up to some 8 ohm 3-way closed AKAI vintage speakers, plus a JBL SUBwoofer, everything sounds great! In the apartment you cannot keep the volume to the maximum! It is a small circuit but with EXCEPTIONAL value for money! My assembly was done inside an old biscuit box with a 150W 24 Volt MEANWELL power supply. I recommend everyone to buy to have an amplifier that sounds surprisingly good for the price! 产品很棒!听起来很棒,我将它连接到一些8欧姆封闭式3分频AKAI老式扬声器,再加上JBL低音炮,一切听起来都很棒!在公寓里,您无法保持最大音量!这是一条小电路,但物有所值!我的组装是在装有150W 24伏MEANWELL电源的旧饼干盒内完成的。我建议每个人都买一个放大器,听起来价格合理!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    very nice , i got this in pune India within 12 days , nice price , please improve packing , otherwise all great

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    leider etwas beschädigt u zwei lötpunkte sind verbunden die eigentlich nicht verbunden sein sollten, denke ich!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$47.24
    • US$16.16
    • US$24.14
    • US$21.84
    • US$17.84
    • US$17.99
    • US$35.79
    • US$22.99
    • US$12.69
    • US$23.09
    • US$9.99
    • US$44.25
    • US$8.99
    • US$33.48
    • US$11.49
    • US$11.49
    • US$16.99
    • US$12.69