Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (587)
  • Kép (76)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(587)
    • 5 Csillag(543)
    • 4 Csillag(32)
    • 3 Csillag(11)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2021

    Habe das Gerät noch nicht getestet da leider kein Stromkabel mitgeliefert wird steht auch in der BG Beschreibung Aussehen top Maße : L 11cm T 10cm H 5cm Schneller Versand bleibt abzuwarten was der Kasten bringt. Have not yet tested the device because unfortunately no power cable is included in the BG description Look great Dimensions: L 11cm D 10cm H 5cm Fast shipping remains to be seen what the box brings.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Molto soddisfatto. Spedizione in tempi ragionevoli dal Belgio, Prodotto compatto e ben realizzato. Il suono è sorprendentemente equilibrato con bassi potenti ma bilanciati, medi ben presenti ed equilibrati, alti cristallini senza essere squillanti e fastidiosi. Benchè pilotato da un alimentatore da 24V 5A la potenza d'uscita non è certamente di 50W per canale ma meno della metà (saranno ad orecchio 20W canale) che però, anche se spinto ad alti volumi, non denota distorsione importante, anzi. Provato al momento solo con aux e con bluetooth; quest'ultimo risulta di facile abbinamento e la connessione è stabile nel range di 10m circa. Lo consiglio assolutamente per sonorizzare un ambiente di medie dimensioni (4mx4m). Le finiture sono buone in generale, ottime in considerazione del prezzo. Ultima annotazione: anche ad alto volume il piccolo mostriciattolo non scalda. Pro Economico Ottima qualità sonora Finiture Versatile Dimensioni contenute Contro Volume inferiore al dichiarato

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Qualidade sonora excelente. Conexão fácil e sem problemas. Bem acabado. Conectores de qualidade. Potência suficiente, mas não chega em 2x50W. Para o uso que vou fazer é perfeito. Fiquei muito satisfeito. Altamente recomendado. Muito bem embalado.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    Szilárd és gyönyörű szerkezet. áll simán a nappali, többek között eszközök. Nagyon gyors szállítás. Azt kell mondanom, hogy lenyűgözött. Vedd meg most! A teljesítmény a hangszóró hihetetlen, rendkívül alacsony zaj legalább BT módban. Köszönöm! - Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    الجهاز ممتاز صغير الحجم حجم كف اليد لم يتم تجربته بعد ملاحظة: للأسف الشديد لم يأتي معه محول الكهرباء

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Very good small amplifier for my old gramophone, which I found together with my about 50 years old disks! And I can use it for all our tablets and smartphones through the bluetooh connection, too. I received it in my country Czech republic within a week. Now, I am very looking forward to Christmas, when I found more time to listen my old but very good disks!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    A termék nem működik, nem kapcsol be, hibás !!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Erős kis teremtés. Van egy védőmembránja, távolítsa el. Utasítások kínai és angol nyelven

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    Fantasztikus kis szerkentyű, egy hétbe telt, mire Görögországba jöttem. Tesztelem az én-m 1300 euró Háromszög ( 120watt) hangszórók egy 24v 5amp tápegység és fél hangerő (15 a 30) játszanak elég hangos egy otthoni párt. A mélypontok közép- és magasságok tökéletesek és simaak. Ezért próbáltam ki egy drága pár hangszóróval, hogy pontosan halljam, milyen hangot tud produkálni, és tökéletes volt nem csak 20 euróra, hanem sokak számára is

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2021

    Nagyon gyors szállítás raktárról CZ. A kis erősítő működik 2 „Magnat" hangszórók, és célja, hogy cserélje ki a régi PC dobozok. A tápegység egy 12V / 1.5A kapcsoló tápegység, amely elég elegendő erre a célra. Ami igazán lenyűgözött, az a kristálytiszta hang az egész frekvenciatartományban! A funkcionalitás és az akusztikus minőség ebben az ár szegmensben a legjobb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 486
    • Ft7 054
    • Ft12 822
    • Ft19 393
    • Ft17 683
    • Ft6 696
    • Ft14 104
    • Ft3 661
    • Ft19 051
    • Ft8 819
    • Ft3 170
    • Ft22 899
    • Ft15 161
    • Ft15 708
    • Ft29 495
    • Ft17 277
    • Ft13 216
    • Ft6 715