Vásárlói vélemények

4.8 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 25/04/2021

    Recebido em excelente embalagem em tempo record de 3 dias muito antes do previsto. Bom acondicionamento de transportes, excelente apresentação do equipamento, vai ser assemblado e testado nas proximas horas.

    Hozzászólások
  • 03/10/2020

    Maga a termék nagyon jó. Van néhány pont, amire szeretnék rámutatni, de figyelembe véve az árat, helyénvaló. Azonban van egy nehézség a helymeghatározás az automatikus szintelő érzékelő, amely egy fontos része. A használt fémérzékelő egy olyan termék, amely 8 mm-re reagál, de az érzékelőt tartó csavarlyuk 10 mm-es rést mutat még akkor is, ha az aljához van beállítva. Ezért nem volt más választás, mint rögzíteni az érzékelő részét olyan módszerrel, amely nem használ csavarokat. Szeretném, ha elmondanád a tervezőknek és a munkásoknak. Mozgassa az érzékelő szerelőcsavarját kb. 3 mm-rel közelebb az ágy felületéhez.

    Hozzászólások
  • 23/01/2021

    die Bauanleitung ist für das alte model, aber wenn man eins zu eins überlegt bekommt man es aufgebaut.

    Hozzászólások
  • 11/11/2020

    für das Geld ein sehr guter Drucker. Aufbau war gut erklärt (englisch). Man sollte allerdings technisches Verständnis haben. tricky ist der autolevelsensor den sollte man auf Funktion testen und gegebenfalls nachjustieren.

    Hozzászólások
  • 01/03/2021

    Sendung bekommen

    Hozzászólások
  • 12/07/2020

    Sadly the Package never arrived. DPD was orderd to leave it inside Kur House infront of my Apartment door. As i know from my neighburs the DPD delivery guy didn't leave it where he was supposed to. I called DPD immediately and they told me that they will call me back when my package was found. That was about 2weeka ago. Can you maybe clarify where the package is left?

    Hozzászólások (1)
  • 13/06/2020

    Dont buy unless you know what you are doing. A couple minor flaws with quality control. Great printer so far. I have to finish calibrations but I have two great prints and one ok print so far. Software sent with is pretty crappy. Cura works great. The blue trim is all kinked, so I just left it all black. 100% satisfied though!

    Hozzászólások
  • 11/04/2021

    Nagyszerű termék! a lemez önerülő rendszer és a nem mechanikus z-offset nagyon kényelmes. az egyetlen hiba a papír kézikönyv, amely a képek túl kicsi, és egyes esetekben küzdött, hogy megértse, hogyan kell felszerelni. Szerencsére a kulcson van egy PDF kézikönyv. Azok számára, akik USB-n keresztül csatlakoztatott nyomtatót használnak: a hangsebesség 115200, a DTS és az RTS „Low to High"

    Hozzászólások (1)
  • 17/09/2020

    ############################################# Order Submitted Aug/25/2020 17:39:05 2 Payment Confirmed Aug/25/2020 17:39:08 3 Order Processing Aug/25/2020 17:40:06 4 Shipped Aug/26/2020 07:55:05 5 Order Completed Aug/26/2020 12:57:54 Order No:89102069 Order Type:Regular Order Time:2020-08-25 17:39:05 Payment Method:PayPal Shipping Info:Artur Saporito 11983727902 Artur Saporito,Rua Paracatu, 414, ap 153,São Paulo,Sao Paulo 04302-021,Brazil Shipping Method:Brazil Direct Mail Ship From:CN Message: Tracking Info: ANJBR5550313183YQ via Brazil Direct Mail Expected delivery date: 2020-10-16 07:55:05 ########################################

    Hozzászólások (1)
  • 31/07/2020

    Azt mondják, az életben lehet kapni a dolgokat 2 a 3 módon: Olcsó, gyors, vagy jó minőségű. Ez olcsó és jó minőségű volt. Az építmény nagyon szilárd, és a fedélzeti tartozékok (automataszint, kettős extruder, izzószál érzékelő), hogy ez egy kiváló üzlet. A készlet nem kezdőknek való, azonban, mivel a gép minden darabját össze fogja szerelni. Hacsak nem vagy egy sebességváltós, azt javaslom, hogy valami kevésbé intenzívet használj első nyomtató készletnek.

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft73,386
    • Ft166,629
    • Ft115,112
    • Ft36,546
    • Ft74,822
    • Ft109,072
    • Ft120,868
    • Ft227,350
    • Ft44,029
    • Ft57,555
    • Ft10,357
    • Ft2,299
    • Ft1,436
    • Ft74,537
    • Ft55,540
    • Ft5,183
    • Ft10,070
    • Ft57,555