Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (341)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(341)
    • 5 Csillag(321)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/01/2021

    Ordered on 19 dec, received 31 dec from Spain to Italy. Packaging should be improved, it came with all the driver pins bent (one is a little bit missing), there are holes on the cardboard too and in the wires as well. I managed to bend them back (so i did not need to solder new ones that came with the package) and everything seems fine and working. For the price, not bad (payed 32 euros shipped).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Produto muito bom ,muito bem embalado o entregador muito cuidadoso ,chegou conforme a publicação e fiquei feliz que chegou junto do kit os cabos do motor . Mas faço uma observação ; Os motores são para projetos de mini CNC ,pois os motores são pequenos ,mas produto aparentemente de qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Theboacaking looks good and the delivery was fast. I feel very secure when I order this item also from bangood. I have thank you very much. I will I will test it out later.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Szállítás a Chili csak 15 nap kiváló minőségű termékek, mint a leírásban adattár található az interneten a helyes programozáshoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2021

    Nagy arduino kit, vásárolt 22/02/21 és megérkezett 17/03/21 az én tartózkodási Pernambuco Brazília, nem adóztatott, a kábel usb 30.8cm hosszú, a kábelek a motorok 101.0cm,a helyszínen elég biztonságos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    Kitűnő szolgáltatás. 1 hét alatt érkezett meg az NZ-be. A fotók szerint minden jól be volt csomagolva, és a motorokat hab védte. Minden tökéletes állapotban van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2021

    Received on time, well packaged and in good condition. All works as supposed to. Using on a benchtop cnc that I've mocked up. I have used DRV8825 drivers which I purchased separately and for these that I have running on 24V, one piece of advice I can give for any first timers is to purchase a cooling fan because they will overheat and cut out if not.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2021

    انصح بشراها جميل و عليها حماية من الخدوش و الكسر شكراً بنجود

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Tökéletes! A becsült szállítási idő késedelem nélkül érkezem, jól csomagolva... Itt az ideje, hogy bebizonyítsuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    megérkezett előre nagyon jól a csomagolás hiányzik, hogy elektronikusan ellenőrizze

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 538
    • Ft9 079
    • Ft16 845
    • Ft3 479
    • Ft2 443
    • Ft2 722
    • Ft4 892
    • Ft21 189
    • Ft2 682
    • Ft2 794
    • Ft78 410
    • Ft114 739
    • Ft727
    • Ft45 408
    • Ft14 529
    • Ft2 622
    • Ft1 396
    • Ft2 419