Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/04/2021

    nice and good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    Good day, thank you for the parcel received. My CD was damaged by the pins on the PCB and some files could not be read.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Jó termék.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2021

    A programmal dolgoztam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    muito bom, exelente pruduto eu recomendo, obrigado banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    I am glad I received the parcel on time and with the required specifications and in good condition. This is wonderful, with my regards and appreciation

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • BDRVIP5
    HU
    03/09/2020

    Nagyon jó ár-érték arányú termék. Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    i have set up a board i am using it on a water jet and it works well i have hooked up two break out boards as well to control my garnish and air presure again the 100meg board work very well for my project i thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Bon produit mais très mal emballé, une simple enveloppe en plastique, CD inutilisable nombreuses rayures faites par la carte pendant le transport, je n'ai pas encore testé la carte....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2021

    Kiváló szolgáltatás, pontosan a leírtak szerint, és nagyon könnyen beállítható a mellékelt CD-n található információk felhasználásával.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$19.62
    • US$121.31
    • US$18.47
    • US$28.86
    • US$49.99
    • US$26.55
    • US$28.86
    • US$10.38
    • US$6.99
    • US$20.90
    • US$61.20
    • US$45.03
    • US$25.40
    • US$263.33
    • US$70.07
    • US$144.38
    • US$30.02