Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (311)
  • Kép (56)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(311)
    • 5 Csillag(301)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/09/2020

    Ótimo custo benefício, exatamente como anunciado, excelente opção para montagem de máquina, cnc router, plasma ou até mesmo uma impressora 3d de grande porte > o que veio no Kit: 4 motes nema 23 de 12kg 4 divers tb6600 4 cabos 1 placa Arduino Uno + cncshild 4 endstops chegou tudo bem embalado e protegido, e chegou muito rápido, cerca de 20 dias.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    Nagyon jó, időben érkeztél. Kár, hogy az áru 70%-át adóztatták. Elégedett a termékkel. De ellentmondott, mert adóztattak

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Szállítás előre jól csomagolt anyag, és a látvány azt mondanám, jó minőségű, még mindig meg kell próbálni őket, de most az ítélet több mint pozitív, mind a termék, mind a szolgáltatás.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Todo llego muy bien embalado sin ningún problema, el tiempo de envío muy satisfactorio y recomiendo el producto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    PT
    13/01/2021

    Úgy tűnik, jó cuccok, jól csomagolva. Még nem teszteltem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    I received 2 variants of the drivers + one of the drivers looks used, it has dents, scratches and the lid is slightly bended. Everything seems to be working properly though.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2020

    Thanks Banggood, I received my package here in the province of Philippines. I love the Item good quality yet still need to test it,.. I love Banggood oh yeah..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2021

    goooooood 👌👌👌👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2022

    Nem hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt, 10 nap alatt a csomag az eladónak köszönhető

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    jól fogadott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$179.00
    • US$239.00
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$49.99
    • US$17.99
    • US$9.82
    • US$42.99
    • US$59.00