Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (500)
  • Kép (84)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(500)
    • 5 Csillag(463)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/04/2021

    18.04.2021 tarihinde ödemesini yaptım, 29.04.2021 tarihinde, T.SK105A.03 modeli teslim edildi. Ekran çözünürlüğüne uygun yazılımı yükleyerek sorunsuz şekilde çalıştırdım. Kullandığım monitörün markası Samsung olduğu için çok iyi görüntü aldım. Ekran modelinizi tespit ettikten sonra çalışma voltajını, çözünürlük bilgilerini ve ekran girişinizin kaç pin olduğunu panelook.com adresinden öğrenmelisiniz. Bu sayede hatalı sipariş vermezsiniz. Ürün açıklamasını dikkatlice incelerseniz hata yapma ihtimaliniz kalmaz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2020
    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    It worked well partially. I plugged it into my B170PW03 screen and it displays the picture and turns on fine. But when selecting AV, PC or Media inputs the screen is shown double and divided in half. However with the ATV input it does show the full screen. I am waiting for the help of the after sales team. However, it is a recommended item despite everything

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Hello everyone, I would like to share my experience with this product that I used to replace the mainboard of one of my old led TV that I'm currently using as secondary monitor. I suggest to follow the instruction to assure the compatibility with your panel, I don't know if the provided cable is compatible with my panel, because I used the old one . Another thins that could help some is that I used my led inverter instead of the provided one, just check that your is pin to pin compatible with the board (check VCC and GND and Enable pins position(. The boards come with a factory software that was not compatible with my panel but I just used the VST53C_4MB_M.bin for my resolution, I noticed that the vendor developed specific software version for specific panel, so I suggest to check if there's a version for your panel before using the general. I was able to place all provided things inside the tv case and I like the results (you can judge, just check the uploaded photo). The job was not complicated but I checked pinout, compatibility and other stuffs a lot of time before that I decide to powered on my board, I think that if you will choose wrong panel VCC on pinout you can damage both board and panel so be careful!!! According to the audio IC datasheet I decided to leave disconnected the original audio speaker because both electrical power and impedance were not compatible (6W@4ohm for channel) , the provided IC is only 2ch for 2W@3ohm. I kindly suggest this kit if you need a cheap monitor or CCTV. I also suggest to read careful the provided manual just to prevent any damage on stuff or person. Unfortunately I have to highlight that I had some issues with shipment (the local courier delayed the delivery and bangood support cannot help me as I expected, Bangood please improve your support on after sales issue that will prevent any bad expirence), but finally after a lot of phone call I guessed the courier and I found my board. Hope this can help you guys!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2020

    Works great. I used the general 1440x900 firmware in the 20191224024127T.V53.03 driver pack: CPS6_19028126_RX_V53_03_A1_IR_XY_AP_M90_PNL_General_1440_900_4MB_DDR_CH_AT_960_08a8a3e2_0x6386_20191123_131727. Like the video by 1nformatica shows, default video looks horrible in my case. The trick is to get to the factory configuration mode, by pressing the white round MENU key, then enter 1147 -- may need several trials to get it. Then select Panel Setting, try and see which Preset Panel ID (0 to 12) works. Many LCD panels (B170PW03 included) support 6 color bits or 262K colors. So I picked a preset with 6-bit color bits, similar to what 1nformatica did.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Megszereztem a T.SK105A.03 táblát, és kipróbáltam két 1280x800 felbontású panellel, amelyek Chunghwa CLAA154WA05AN és LG-Philips LP154W01-TD4. Frissítve a legújabb szoftverre (20201223_230526). A szolgáltatás menü a MENU 1147-es kombinációval indul. Az alapértelmezett beállításnál a képernyő villódzott és a színek hibásak voltak. A szolgáltatás menüből meg kellett változtatnom a panel beállításait a helyes nézet eléréséhez. A legjobb eredményeket a következő LVDS paraméterekkel kaptam; Lengési adatok: 0 Lengés: 15 A CPS típusa: 6 Térkép: JEIDA Színmélység: 6 bit A CLAA154WA05AN panel zökkenőmentesen működött. De, amikor megpróbáltam LP154W01 panel, volt egy jelentős villódzás. Felfedeztem, hogy az EMC beállításokkal való játék képes voltam csökkenteni a villódzást, de a probléma még mindig ott volt. EMC beállításokat használtam: SSC: 0% DRM-tartomány: 16,6K LVDS SSC: -3,5% LVDS-tartomány: 16,6K Így arra a következtetésre jutottam, hogy nem lehetett megoldani a problémát a változó paramétereket a szolgáltatás menü. Amikor megérintem vagy elmozdítom az ivds kábelt, a képernyőn villódzó villogás megváltozott, így a probléma fizikai volt. A Q&A rész, az emberek többnyire azt mondják, hogy vásárolni a megfelelő ivds kábel hasonló problémák. Mindkét panel 1ch 6-bites. De a kábel, hogy jön a csomag 2ch 6-bit, így eltávolítottam a fel nem használt második csatorna csapok (a panel adatlapja szerint, és az 1ch és 2ch kábelképek összehasonlítása a Bangjó termékoldalakról) A csatlakozóból, és bingó! Nincs több pislogás. Azt hiszem, a használatlan tűk extra zavarást okoztak. A részletek a képeken láthatók. Így könnyedén átalakíthatja a 2ch kábelt 1ch kábelre. A HDMI normálisan működik. Még mindig van néhány analóg csatornák a mi CTV vonal itt és analóg TV teljesítmény elég jó. A hang tiszta a fülhallgató kimenetén. Csatorna lista és néhány más beállítások lehet biztonsági mentést akár a Flash lemez, vagy importálni fordítva a szolgáltatás menü. A távirányító teljes méretű és hasznos. Az IR jel vétele erős, a távirányító könnyen észlelhető a különböző angyaloktól.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    minden rendben van!ez a második feladó tartott egy kicsit tovább, de érdemes volt várni nyilvánvalóan postnil van egy probléma a szállítások, mert COVID19 lesz az összes ajánlást hála a bumm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    3 adet aldım 2 sini 19 inç monitörde 1 ini 14 inç laptopta kullanıyorum.Çok başarılı.Monitörleri kendime göre modifiye ettim.ürünün tuş takımı, alıcı göz ve led ışığını monitörün altına yerleştirdim gayet kullanışlı oldu.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    15 günde Türkiye ye geldi. çok kullanışlı menüsü özellikleri tv anakartinin aynısı görüntü ayarları ses ayarları çok detaylı ayarları var. leptop ekranını tv yaptım. 2 ch 6 bit lvds kablosu geldi yaninda. benim ekran 1 ch 6-bit lvds ama sorun çıkmadı uyumlu çalıştı. tek sorun yanında gelen inverter çalışmıyor başka universal inverter ile kullaniyorum.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2020

    Nagyon megbízható áruház és szállítás is, kevesebb, mint egy hónap a csomag, hogy a kezemben legyen a származási Chilében. Én teljesen ajánlom a boltban és a a Bengajó.com vásárolni dolgokat online, így nagyon köszönöm a megbízást, és a dolgokat tartalmazza!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1,231
    • Ft5,088
    • Ft7,803
    • Ft8,142
    • Ft4,409
    • Ft1,694
    • Ft6,106
    • Ft7,463
    • Ft5,427
    • Ft7,124
    • Ft5,088
    • Ft6,445
    • Ft7,463
    • Ft2,712
    • Ft3,730
    • Ft11,536
    • Ft4,748
    • Ft3,391