Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (633)
  • Kép (108)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(633)
    • 5 Csillag(583)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/04/2021

    18.04.2021 tarihinde ödemesini yaptım, 29.04.2021 tarihinde, T.SK105A.03 modeli teslim edildi. Ekran çözünürlüğüne uygun yazılımı yükleyerek sorunsuz şekilde çalıştırdım. Kullandığım monitörün markası Samsung olduğu için çok iyi görüntü aldım. Ekran modelinizi tespit ettikten sonra çalışma voltajını, çözünürlük bilgilerini ve ekran girişinizin kaç pin olduğunu panelook.com adresinden öğrenmelisiniz. Bu sayede hatalı sipariş vermezsiniz. Ürün açıklamasını dikkatlice incelerseniz hata yapma ihtimaliniz kalmaz.

    Hozzászólások (17)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2020

    All fine working without problem. My LCD panel 15.4 "1280x800px 60Hz LCM 30-pin LVDS (1ch 6bit) 3.3V (CLAA154WA01AQ) from Fujitsu L1310g laptop. No modification needed. Only flashed CPS6_19028152_RX_V53_03_A1_IR_XY_AP_M90_PNL_B154EW08_V0_1280_800_4MB file . Analog TV not available in our region anymore. HDMI input and USB mp4 player tested. Sound and video no issues.

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2020

    the led wasnt blinking because I didn't load the right software and it seems that many people is struggling with this issue. I also bought another usb 2.0 thinking that was the issue but I was wrong. the image is so clear my screen resolution is 1280x800 and I can play mp4 at 720p looks great. the only thing I haven't figured out is the brightness and I know I'll make it brighter using the hidden menu which is menu+1147.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    minden rendben van!ez a második feladó tartott egy kicsit tovább, de érdemes volt várni nyilvánvalóan postnil van egy probléma a szállítások, mert COVID19 lesz az összes ajánlást hála a bumm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Hello everyone, I would like to share my experience with this product that I used to replace the mainboard of one of my old led TV that I'm currently using as secondary monitor. I suggest to follow the instruction to assure the compatibility with your panel, I don't know if the provided cable is compatible with my panel, because I used the old one . Another thins that could help some is that I used my led inverter instead of the provided one, just check that your is pin to pin compatible with the board (check VCC and GND and Enable pins position(. The boards come with a factory software that was not compatible with my panel but I just used the VST53C_4MB_M.bin for my resolution, I noticed that the vendor developed specific software version for specific panel, so I suggest to check if there's a version for your panel before using the general. I was able to place all provided things inside the tv case and I like the results (you can judge, just check the uploaded photo). The job was not complicated but I checked pinout, compatibility and other stuffs a lot of time before that I decide to powered on my board, I think that if you will choose wrong panel VCC on pinout you can damage both board and panel so be careful!!! According to the audio IC datasheet I decided to leave disconnected the original audio speaker because both electrical power and impedance were not compatible (6W@4ohm for channel) , the provided IC is only 2ch for 2W@3ohm. I kindly suggest this kit if you need a cheap monitor or CCTV. I also suggest to read careful the provided manual just to prevent any damage on stuff or person. Unfortunately I have to highlight that I had some issues with shipment (the local courier delayed the delivery and bangood support cannot help me as I expected, Bangood please improve your support on after sales issue that will prevent any bad expirence), but finally after a lot of phone call I guessed the courier and I found my board. Hope this can help you guys!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2020

    Helló, Egy hónap után kaptam meg a terméket. Jól be volt csomagolva, és nincs törésem. A telepítéshez csak kövesse a BG utasításait, és minden rendben lesz. Nagyon boldog vagyok, hogy képes volt megvenni ezt a terméket, amely megfelel az elvárásaimnak egy nagyon jó áron. Képes voltam újrahasznosítani egy régi számítógép képernyőjét, ami otthon hevert, mint képernyőt a magánnyomozómnak. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    Megszereztem a T.SK105A.03 táblát, és kipróbáltam két 1280x800 felbontású panellel, amelyek Chunghwa CLAA154WA05AN és LG-Philips LP154W01-TD4. Frissítve a legújabb szoftverre (20201223_230526). A szolgáltatás menü a MENU 1147-es kombinációval indul. Az alapértelmezett beállításnál a képernyő villódzott és a színek hibásak voltak. A szolgáltatás menüből meg kellett változtatnom a panel beállításait a helyes nézet eléréséhez. A legjobb eredményeket a következő LVDS paraméterekkel kaptam; Lengési adatok: 0 Lengés: 15 A CPS típusa: 6 Térkép: JEIDA Színmélység: 6 bit A CLAA154WA05AN panel zökkenőmentesen működött. De, amikor megpróbáltam LP154W01 panel, volt egy jelentős villódzás. Felfedeztem, hogy az EMC beállításokkal való játék képes voltam csökkenteni a villódzást, de a probléma még mindig ott volt. EMC beállításokat használtam: SSC: 0% DRM-tartomány: 16,6K LVDS SSC: -3,5% LVDS-tartomány: 16,6K Így arra a következtetésre jutottam, hogy nem lehetett megoldani a problémát a változó paramétereket a szolgáltatás menü. Amikor megérintem vagy elmozdítom az ivds kábelt, a képernyőn villódzó villogás megváltozott, így a probléma fizikai volt. A Q&A rész, az emberek többnyire azt mondják, hogy vásárolni a megfelelő ivds kábel hasonló problémák. Mindkét panel 1ch 6-bites. De a kábel, hogy jön a csomag 2ch 6-bit, így eltávolítottam a fel nem használt második csatorna csapok (a panel adatlapja szerint, és az 1ch és 2ch kábelképek összehasonlítása a Bangjó termékoldalakról) A csatlakozóból, és bingó! Nincs több pislogás. Azt hiszem, a használatlan tűk extra zavarást okoztak. A részletek a képeken láthatók. Így könnyedén átalakíthatja a 2ch kábelt 1ch kábelre. A HDMI normálisan működik. Még mindig van néhány analóg csatornák a mi CTV vonal itt és analóg TV teljesítmény elég jó. A hang tiszta a fülhallgató kimenetén. Csatorna lista és néhány más beállítások lehet biztonsági mentést akár a Flash lemez, vagy importálni fordítva a szolgáltatás menü. A távirányító teljes méretű és hasznos. Az IR jel vétele erős, a távirányító könnyen észlelhető a különböző angyaloktól.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    It worked well partially. I plugged it into my B170PW03 screen and it displays the picture and turns on fine. But when selecting AV, PC or Media inputs the screen is shown double and divided in half. However with the ATV input it does show the full screen. I am waiting for the help of the after sales team. However, it is a recommended item despite everything

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2020

    Rendeltem ezt a készletet LTN170WX-L05, de úgy tűnik, hogy 8 bit, és nem teszi lehetővé, hogy megváltozzon 6 bit, meg tudja mondani, hogyan kell csinálni?? Frissítettem a szoftvert (VST53C_4MB_M.bin az SKR8503_100.bin helyett 1440x900-ból, mivel NEM támogatja, azt mondja, hogy nincs az usb-ben szoftver) és még mindig nem teszi lehetővé, hogy váltsak 6 bit. Kérjük, mielőbb köszönöm a tanácsát. Ezer köszönet.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2019

    OK 8789215018

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$24.14
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$25.99
    • US$27.59
    • US$6.93
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$17.24
    • US$10.34
    • US$4.59
    • US$3.44
    • US$5.76
    • US$3.44
    • US$2.99
    • US$109.99