Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (103)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(103)
    • 5 Csillag(96)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2020

    me gusta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2016

    This Tarot velcro holder is very reliable and strong.I use it with a common size 2200mah lipo but It can handle the bigger ones as well.Im very happy with my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2017

    хороший ремень но мог бы быть подлинней

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2016

    Today I have received 2 Tarot Magic Tape, and once they have fitted into my quadcopter, they have worked really well. They firmly holds the battery with 21 cm long.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2018

    Item safely arrived condition is perfect. Thx seller. Recommended. Will do bussines with you again next time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2018

    Sehr gute Qualität und sehr stabil kann locker auch grössere Akkus als 3s fixieren

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2016

    Un peu court mais la qualité est bonne

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    livraison rapide, pièce de bonne qualité pour pas cher!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2016

    450lik frame için biraz kısa kalıyor. ortadaki delikten geçirmem gerekiyor bu yüzden. Fakat iş görüyor. Tavsiyem bataryayı bununla tutturduktan sonra sakız gibi olan yapıştırıcılardan ufak bi miktarla bataryayı gövdede sabitlemeniz ki kayıp tutucudan kurtulup düşmesin.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2016

    Yo las usa tanto para las pilas de mí 450 y sujección de lipos de 500 550 incluso otras sujección como variador. Sujetan firmemente y no se aflojan con facilidad. Recomiendo 100x100. Gracias bangood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9,572
    • Ft5,593
    • Ft2,733
    • Ft2,733
    • Ft10,878
    • Ft2,733
    • Ft2,733
    • Ft2,391
    • Ft2,733
    • Ft9,230
    • Ft9,914
    • Ft5,282
    • Ft15,386
    • Ft40,692
    • Ft20,205
    • Ft2,733
    • Ft9,324
    • Ft7,178