Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (18)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(18)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/06/2021

    Jól fogadtak kiváló állapotban annak ellenére, hogy több ezer kilométert utazott, és a másfél hónap, hogy eljusson hozzám. Tökéletesen működik a kevés, amit tesztelni tudtam, mivel csak most kaptam meg. Az mp3 rész nagyon egyszerű, de megvan az az érdeme, hogy létezik. A rádió része és minden funkciója jól az ár. Idő, hőmérséklet, riasztás, riasztás, riasztás, riasztás hangjelzés, rádió vagy mp3, leállítása vagy indítása rádióprogramozás stb... A hang minősége az átlagban van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2021

    nagyon szép termék és a bummjó szolgáltatás gyors.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2019

    The piece of radio is super and is working well without any hassle. the quality is super and reception is very good. Fm stations in my local area have a good reception and I do not get reception problems with Am reception also

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2019

    very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2021

    Jó termék megkaptam a kívánt terméket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Very Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2018

    Received the item today in good condition. However though it is mentioned that manual is in English, I received one which is only in Chinese (looks like).

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2018

    I received my order two days before the estimated delivery period. It was as I had imagined it, but as I am illiterate in Chinese I could not follow the user manual

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2018

    Excellent radio. Modern. Working perfectly, great audio. Easy to operate. Selective and sensitive. Very good, I liked it a lot and recommend it. Vy best wishes, Karl Leite Natal, RN, Brazil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2019

    The radio it's pretty good, reception, selectivity, sound. Just was missing a technical manual in english language.I live on a hard reception area, and this radio is better then a Sony receiver.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.97
    • US$27.71
    • US$16.16
    • US$12.59
    • US$44.84
    • US$80.84
    • US$40.24
    • US$46.99
    • US$79.99
    • US$63.51
    • US$38.99
    • US$10.99
    • US$14.27
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$18.89
    • US$24.14
    • US$21.93