Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (55)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(55)
    • 5 Csillag(48)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/05/2021

    tökéletes ugyanaz 3 megrendelések előtt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    muy grande pedi en talla M y me enviaron dos tallas mas grande osea XL

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Sizing is accurate. Thin and comfortable material.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2017

    Having had lower back surgery I find it hard to find pants with elastic in the wast and undies that I can wear comfortably. But these are very and I wish I had found these sooner.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2019

    es muy cómodo y la textura es maravillosa, lo recomiendo mucho ya que ajusta perfectamente y frescos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2019

    I have received only one piece out of 5 I ordered and paid This is the second time Iam cheated by Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2018

    Product is light weight and a comfortable fit. Material is ideal for wearing in the Tropics as it 'breathes', is easily washed and dries quickly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2018

    I like these briefs, they are nice and soft and cool feeling. The wife thinks they sexy being see thru!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Kicsiben fut, azt javaslom, nagyobb méretben rendeljen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 914
    • Ft4 157
    • Ft9 454
    • Ft7 154
    • Ft2 506
    • Ft3 636
    • Ft7 564
    • Ft5 670
    • Ft4 010
    • Ft5 670
    • Ft4 157
    • Ft4 157
    • Ft4 914
    • Ft2 617
    • Ft4 914
    • Ft4 157
    • Ft6 427
    • Ft4 157