Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/05/2021

    Ez egy meglehetősen kis változó szabályozott tápegység. A feszültség 0,05V lépésekben állítható be. Japánt is megjeleníthet, amikor frissíti a szoftvert. Nagyon kényelmes, hogy van egy a családban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2021

    Nagyon szép kis áramforrás. Nincs sok hely, így jól működik. Az én egyik is jött egy XT60 Gemale a Banana Plug kábel, amely nem várt, mivel én is vásárolt egyet egyszerre, de még mindig hasznos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    All packed well, original package. Besides power cable and aligator clips you get an xt60 connector and small usb cable. Quality of materials is good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Jó termék. Nagyon kicsi és kompakt, mégis erős. Jó csomagolásban kapható, és tartalmaz AC kábelt, USB-C kábelt, banán-alligátorok és XT60 kábelt. Tárcsák lehetne javítani, de egyébként jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Received (in Canada) in exactly 15 days as promised. The package was well-cushioned and arrived in perfect condition. I tested the unit right away and found it to work beautifully! The fan came on only at the beginning and even when I was loading it with a 2A @5V load, the fan didn't turn on, while the temperature was maintained at around 40C. Basically, this power supply delivers and performs just as advertised and as seen in many if its promotional videos. I find it very powerful, yet easy/intuitive to use. Still surprised how they managed to squeeze so much tech into such a small package! It wasn't cheap, but still, I am definitely happy with my purchase. Highly recommend the seller. There's no doubt about this product; 5 stars from me !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    top

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2021

    Oké, szuper. 2 Dny otthon (CZ)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2021

    mi egy igazán kiváló termékminőség 100% gyors szállítás köszönet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    funciona muy bien y es realmente pequeño.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Ember, igazán élvezem ezt a kis erős, mégis kompakt tápegységet. Ez tényleg jól jön az új RC hobbim!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$73.91
    • US$103.94
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$51.96
    • US$113.18
    • US$25.99
    • US$284.12
    • US$22.99
    • US$17.31
    • US$10.34
    • US$12.58
    • US$114.33
    • US$143.51
    • US$28.99
    • US$135.99
    • US$16.32