Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (533)
  • Kép (112)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(533)
    • 5 Csillag(510)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/10/2020

    A legjobb töltő. Hagytam magam kísértésbe, miután láttam több útmutatót és értékelést a youtube-on. A birtokomban volt, és akartam még két töltőt. Nos, egyáltalán nem vagyok csalódott ezzel a márkával, különösen az eladási áron. Ezek nagyon kompakt, a színes képernyő tökéletes, lehetőség, hogy francia, ami számomra egy nagyon jó eszköz. Sok lehetőség, mint az akkumulátor tesztek nélkül csatlakoztatva alim, szervo teszter stb. Hatékonysági funkciója is érdekes, hogy egy okostelefont vagy egy forrasztóvasat töltsön fel külső alim-mal. azt is tölteni nagyszámú akkumulátor típusok, beleértve az oroszlán. Csak tanácsot adhatok ennek a töltőnek, különösen az ár-érték arány miatt.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    This is a very small charger. I must say the screen is a nice size and very clear. Now it comes with no cables, so you will need, XT-60 plugs, to attach to both power and charge battery sides. The item has Male XT-60 on both sides (Power In an Power Out). It has a nice touch screen and a too kit built in. Lastly, you do get a screen protect sticker. (See Pics).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    this was bought for a customer of mine, and I told myself when it's time to buy for myself I wouldn't get this little thing-how good could it really be? well one of the oldest sayings- "don't judge a book..." is said for a reason,don't let the size fool you this little thing is awesome, and I can say now that Banggood will be my go to online shopping site from now on because of my experience so far with Banggood. They have knocked my socks off with the service they have, I keep thinking that this wasn't ordered just a few days ago but it was and couldn't be happier with this site.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Most már van két ilyen töltőm, nagyon praktikus, mert nagyon kicsi és olcsó. Az árért olyan jó, amennyire csak lehet.. ez egy határ 4S akkumulátorok (töltés kör 9.3A 150W), így gondolom, hogy nem lehet tölteni 6S közel 10A.. A.kisebb akkumulátorok ez tökéletes .. is szép mentesítés lehetőség a helyreállítási, akkor mosogatás 10A ami ritka.. Nem volt semmim ezzel a lehetőséggel.. A második töltő jött egyensúly port egy kicsit le.. Szóval nehéz volt kapcsolódni, de sikerült megoldanom ezt. Ne ijedj meg, hogy a képeken 12000 4S-t töltök fel 5000 akkumulátorral.. Ez csak tesztelés...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Одна ножка кривая в целом всё норм. в комплекте кабель для прошивки, инструкция, зарядка и защитное стекло.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    s elég jó töltő, mint 20$, de először be kell kalibrálni, vagy ellenőrizze, hogy jól történik. Az én esetemben teljesen feltöltött denevér töltő mutatja, mint 1. cikk 4.17 2. és 4.24 3s 4.20 4s.4.29

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Gyors szállítás Litvániába. Jó kiskereskedelmi csomag doboz. Nagyon kicsi, de elég nehéz. A lábak nagyon ügyetlenek - használat közben kiesik. Minden más szép és szilárd. Nagyon jó töltő a pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Хорошая, маленькая зарядка. Я предпочитаю 2шт таких маленьких зарядных вместо одной двухпортовой.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Szép (nagyon) kis töltő / tesztelő. Mielőtt elkezdtem tölteni a zsírleszívást kaptam egy tippet, hogy beállítsam a töltőt. Ez 1 cella volt, így beállítottam 1 cella értéket. https://www.youtube.com/watch?v=mdAx8VC-laA A szoftver naprakész, így most aggódik. A terméket az EU raktárából küldték, és egy héten belül megkaptam. Nagyon boldog ügyfél vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Jó töltés alacsony áron. Kompakt méret, kényelmes az úton. Széles funkcionalitás. Vásárlási ajánlat Jó töltés alacsony áron. Kompakt méret, kényelmes az úton. Széles funkció. Vásárlásra ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 536
    • Ft12 354
    • Ft21 556
    • Ft12 440
    • Ft8 552
    • Ft7 316
    • Ft6 017
    • Ft10 878
    • Ft58 932
    • Ft27 246
    • Ft34 534
    • Ft2 925
    • Ft20 909
    • Ft3 641
    • Ft10 453
    • Ft9 876
    • Ft10 453
    • Ft66 536