Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1388)
  • Kép (151)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1388)
    • 5 Csillag(1329)
    • 4 Csillag(52)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    Well... have not had the time to test it yet, but so far it does not inspire too much confidence. Tho the packet was perfectly unharmed with no marks of abuse in transit, then When i unpacked the unit it sound like something was scrambling around inside and when i turned it around a few times some wire pieces and some broken plastic fell out of the cooling ribs of the enclosure. I do hope that nothing is damaged and the power supply does not blow up in my face when i turn it on and use it... Time will tell tho... It looks good, tho is is quite wobbly due to only resting on 3 of the 4 rubber feet in the bottom due to a crooked chassy which leaves about 2-3mm of air under 1 of the rubber feet... when i determine if the unit is functioning 100% as intended, then i might try and fix the wobbly chassy my self, but only if the power supply does work 100% as intended. Oh I can't wait to test it out to see if it will make fireworks and let the magic smoke out, or if it is actualy better than the first impressions. Wish me luck, i'm going in! ;-)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Arrivato puntualmente. Imballaggio integro. Testato per 2h30m al banco. Tutto ok. Un buon prodotto funzionale, piccolo e gradevole alla vista. Le foto spiegano come è stato ricevuto e testato l'apparecchio. Vorrei sottolineare che il ripple visibile all'oscilloscopio vale 40mVPP col carico resistivo di 0,34A alla tensione di 21.7V in modalità Corrente Costante. Un buon acquisto ad un prezzo più che ragionevole e consegna veloce. Grazie.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    A termék ma érkezett. Szállítás nagyon gyorsan. Minden tökéletes, sérülés nélkül és jól csomagolva. Egy igazán fantasztikus szökőkút, szilárd szerkezetű. Kicsi és sokoldalú, elfér a labor bármely sarkában. Nem akarom mélyebben tesztelni, egyelőre nagyon elégedett vagyok. Nagyon ajánlott ügynök.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Nagy forrás érkezett elég gyorsan 12 nap tett néhány változtatást, mint a változó a tápegység csatlakozó és tegye banán csatlakozók kis fényforrás jól erős tetszett.!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Eddig jó, 10A CC töltés, úgy tűnik, hogy valami meleget érzek belőle, de a ventillátor megy (és ki és be), így feltételezem, hogy nem túlmelegedés. szállítás Dániába gyors volt, mint hirdetett.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    A termék rendben megérkezett, nem volt gond a szállítással! az ígért határidőn belül megjött. Esztétikailag szép kivitel, próba üzem alatt rendben üzemelt! csak ajánlani tudom! meg vagyok elégedve a termékkel!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Kiváló termék. Szuper könnyű és kompakt. A bolt küldött egy adapter az elektromos tápegység, mert a kerek csap átmérője nagyobb, mint a 220V csapok a brazil szabvány. 23 nap alatt érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2020

    Nagyon kicsi, de nagyon hasznos pad kapcsoló tápegység. Ez a modell képes 12A teljesítésére, amely egy ilyen költségvetési eszköz esetében is tiszteletre méltó. Boldog vagyok a vásárlással

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    A tárgy gyorsan érkezett, meglepő módon egy járványban. A mellékelt EU/NZ tápegységnek azonban nincs földcsapja. A PSU ügye földelt, ezért a biztonság kedvéért egy Földre van szükség. Jó kis P.U., jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    Szállítás Lengyelországból Németországba 3 nap. A kivitelezés minősége jó. Terhelési kapacitás 314 watt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 464
    • Ft31 357
    • Ft15 151
    • Ft15 782
    • Ft5 301
    • Ft19 571
    • Ft18 940
    • Ft5 465
    • Ft11 362
    • Ft43 565
    • Ft9 468
    • Ft9 468
    • Ft20 834
    • Ft22 097
    • Ft9 152
    • Ft4 101
    • Ft4 101
    • Ft151 539