Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (55)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(55)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2022

    Got this! Couldn`t find any info what for is that square thing? Any idea? As stated earlier not enough oil in pump. Also filler cap is incorrectly marked in instructions. What shown in instructions is breather walve. Filler cap is smaller on top of vacuum chamber. I replaced oil to thinner one and correct amount. Also I noticed small text on vacuum meter: "After installation cut off the top or pierce the hole as shown." That´s propably one thing why people does get too low vacuum pressure. The vacuum meter works incorrectly if it doesn´t get replacement air in. The meter is filled with oil so KEEP THE LID IN HORIZONTAL EVEN IF NOT IN USE!!! If you tilt it oil will leak out from the meter!! When turning on push slightly the lid downwards in the beginning then vacuum starts more aesily. Also keep both gaskets, on pot and lid, extremely clear. Even dust can cause air leak. Maximum vacuum what I could get from it is -0,9 Bar. I´m happy with it! It took 50 seconds to reach it. With these small adjustments I think it´s worth of it´s price!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2022

    Amikor először próbáltam, a vákuum nagyon erős volt. Ezt követően, úgy tűnik, nem éri el ugyanazt az erős vákuumot. A rendszernek nincs szivárgása, és hosszú ideig vákuumot tart. A szivattyú minimális olajszintet mutat az ablakban. Megpróbálok több olajat hozzáadni, hogy lássam, segít-e megerősíteni a vákuumot. Gyors volt a szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2022

    Fel kell töltenie az olajat. Azt hiszem (de nem tudom), hogy ha használod anélkül, hogy feltöltenéd az olajat, idővel károsítja a szivattyút, szinte semmi sincs a gyártótól. Miután a szivattyú bejött azt mutatta, hogy az olaj minimális volt, miután leeresztettem az összes olajat (kb. 10 ml) az olaj még mindig azt mutatta, hogy minimális, annak ellenére, hogy nem volt. Körülbelül 250-300ml olajat töltöttem fel a max kockázatával, a szilikon tömítést mostam, és nagyon boldog vagyok. Eddig a mérő szerint -0.95BAR/-28-as vákuum van a HG-ben, talán még többet is kaphatnék, de nem akartam többet kipróbálni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2022

    Zboží přišlo rychle, čerpadlo je dodáno bez oleje , zakoupil jsem olej Paramo R2 pro vývěvy , cca do 60 sekund dosahuji -1 viz. obrázek.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2022

    Tlmič hluku je rozbitý a bol rozbitý už pri zabálení objednávky, lebo časť tlmiča v balíku chýba. Vo výveve je málo oleja. V návode uvedený olej HFV 32 nie je možné zakúpiť ani u Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2022

    A motor olajszivárgása volt, és a műanyag zacskó belsejében olaj volt. A vákuumerő nem lehet kisebb, mint -0,6 bar. Jó ár és gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    Hihetetlenül korán érkezett.Minden rendben, csak ajánlani tudom. Nem számít. Rendben, megtalálom őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2021

    Összeszereltem, ez a maximális érték, amit a vákuumszivattyú elért, a vákuumkamra jól bírja. Nem vagyok elégedett a vákuumpumpával.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2022

    Easily decrease the pressure by 0.6 bar (ie. the gauge points to -0.6). If I'm not wrong, then if the current pressure is 1 bar (100000Pa), then the "vacuum" it achieves is 0.4bar (=40000Pa), despite that the description says that the ultimate pressure is 5Pa. The vacuum in the chamber don't really want to decrease even if I continue to operate the pump. I don't know if that's because the pump can't "suck out" more air at that low pressure, or if it is a sealing issue. The chamber holds this vacuum well. The gauge shows the same value even after days. The chamber's bottom slightly bends when there's vacuum in it. Indeed the oil can leak from the pump if it is upside-down for a longer time. This is "by design", ie. the bigger oil cup does not closes seamlessly in order to be able to release the excessive pressure, and I guess this is fine. Some very minimal oil was also "spreyed out" through this cup when I first started the pump, but then this ceased to happen. The product seems to be sturdy, and good enough for what I want to use. I'm feeling that I got value for my money.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    Hiányzó szerelési rendszer, (bár könnyű) típusú olaj használni. Az úton, amikor olajat önt, úgy tűnik, a többi rendben van. Gratulálok a határidők betartásához Gratulálok Manuel Guerra vagyok. Portugália

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$330.32
    • US$323.99
    • US$62.99
    • US$155.99
    • US$161.69
    • US$77.99
    • US$96.59
    • US$55.34
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$30.03
    • US$10.27
    • US$27.99
    • US$31.99
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$899.99