Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (60)
  • Kép (15)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(60)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/05/2021

    Auto piccolissima (5 cm di lunghezza!), molto bella, facile e divertente da guidare. Il pacco contiene il trasmettitore, il cavo di ricarica, una clip per il binding, un'automobile completa e due carrozzerie da dipingere. I comandi sono proporzionali, la trasmissione a 2.4Ghz permettere di usare molte auto contemporaneamente, per gare avvincenti. Per questa auto ho creato una pista modulare semplice da costruire e assemblare. Se può interessare, ho pubblicato le istruzioni, basta cercare "FFModTracks".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TomVIP5
    DE
    28/04/2021

    Ich habe mir jetzt diesen "Turbo Racer " zum 3. Mal bestellt (und mehrmals hier bewertet) - bin total begeistert. Er lässt sich fast unnormal feinfühlig fahren/steuern und das macht einen irren Spaß! Ich kann ihn uneingeschränkt weiterempfehlen! Danke Bangood für solche Produkte. I have now ordered this "Turbo Racer" for the third time (and rated it several times here) - I am totally thrilled. It can be driven / steered almost abnormally sensitively and that is a lot of fun! I can recommend him without reservation! Thank you Bangood for such products.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    surpreendente, é muito pequeno extremamente ágil... muito bem acabado, bateria dura demais, controle rápido.... muito bom. ( menor que um hotwheels, veja as fotos comprando)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Wow this car is so tiny! It arrived today just 5 days after I placed my order. It came in excellent condition. I'm having a lot of fun playing with it on my 4ft by 2ft folding table with binder clips and rubber bands for guard rails 😁. Thanks, Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    super satisfied fast shipping fast car fully proportional outstanding product!!!! comes with 2 extra shell for you to personalize.. amazing 👏

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    Ma kaptam meg a turbó autómat. Hű, de kicsi! Alig várom, hogy az ebédlőasztalom körül pörögjön. 5cmx2,5cm és csak 2cm magas ez egy kis dolog, de nagyon részletes vagyok

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Niesamowity mały model. Najmniejszy jaki miałem okazję prowadzić. Mega zabawka. Można zabrać do kieszeni i mieć go zawsze ze sobą. Świetna sprawa dla dzieciaków. Polecam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Nagyon jó autó bissel szórakozás:D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2021

    It arrived after 9 days from order. It is so much tiny!!!! I liked also the box and the presentation very much!!! For now I love just to watch it in the box (I didn't have time yet to open it).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Szállítás gyors! Boldog vagyok! 😃👍🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft35,785
    • Ft45,658
    • Ft4,625
    • Ft37,945
    • Ft48,435
    • Ft2,774
    • Ft7,710
    • Ft44,424
    • Ft2,774
    • Ft30,232