Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (119)
  • Kép (23)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(119)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/11/2021

    Gyors egy hét szállítás uk uk! A mentazöld autó nagyon menőnek tűnik. Teszteltük, és nagyon jól vezet, jó kis fordulások és jó sebesség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2022

    I bought two of these to goof around with my 4 year old; we've had a lot of fun with them (he likes to drive them on his hotwheels tracks) and anyone who sees them wants to give them a try. Performance: The proportional (and adjustable) steering and throttle are really good. The front and rear lights are cool and the speed is fast enough for their size. Durability: They've been dropped and stepped on and aside from having to pop a tire back on they've held up just fine. Run time: Plenty long, enough that I don't think they've run out while using them, and they don't take long to charge. Packaging: Delivery time was reasonable and the packages arrived undamaged. One car came in a display type box, the other in a smaller, more generic box but the contents of both boxes were the same. Conclusion: A lot of fun and better quality than I expected for the size and price. Overall I've been really impressed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2021

    Fantasztikus mikromodellek! És mint mindig, a szuper felelősségteljes és agilis kereskedésben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2021

    mint mindig, mindig tiszteletben tartják az idők valóban egy nappal a Nagy termék móka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2022

    Szuper gyors szállítás 👍 Nagyon kicsi... Nem tudom elhinni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2022

    Először a gyerekem születésnapjára vettem, de beleszerettem, és még többet kellett vennem. Eddig egy nagy élmény a Turbo Versenyzés!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2022

    nagyon jó - 10 »

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Kiváló szolgáltatás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Auto piccolissima (5 cm di lunghezza!), molto bella, facile e divertente da guidare. Il pacco contiene il trasmettitore, il cavo di ricarica, una clip per il binding, un'automobile completa e due carrozzerie da dipingere. I comandi sono proporzionali, la trasmissione a 2.4Ghz permettere di usare molte auto contemporaneamente, per gare avvincenti. Per questa auto ho creato una pista modulare semplice da costruire e assemblare. Se può interessare, ho pubblicato le istruzioni, basta cercare "FFModTracks".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TomVIP4
    DE
    28/04/2021

    Ich habe mir jetzt diesen "Turbo Racer " zum 3. Mal bestellt (und mehrmals hier bewertet) - bin total begeistert. Er lässt sich fast unnormal feinfühlig fahren/steuern und das macht einen irren Spaß! Ich kann ihn uneingeschränkt weiterempfehlen! Danke Bangood für solche Produkte. I have now ordered this "Turbo Racer" for the third time (and rated it several times here) - I am totally thrilled. It can be driven / steered almost abnormally sensitively and that is a lot of fun! I can recommend him without reservation! Thank you Bangood for such products.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$100.25
    • US$55.05
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$56.99
    • US$161.78
    • US$135.99
    • US$102.99
    • US$166.99
    • US$131.99
    • US$31.99
    • US$85.99
    • US$137.99
    • US$165.99
    • US$90.99
    • US$95.99
    • US$139.99
    • US$13.85