Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (77)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(77)
    • 5 Csillag(69)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/07/2017

    The item is a little big for my project but I think I can make some changes to make it work. The quality and functionality is really good. I recomended, I give you 5 star.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2019

    These are super cool retracts and look awesome on my wing. They could do with a tips and techniques manual aa well as hardware to attach the top plate. I would buy them again.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2018

    this will be used on a320. but sometimes the metal pipes tilt and they do not get it off easily. But even a good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2017

    Am eorking on an RC boeing and its perfect for it...works and looks pretty well. motor seems to heat after a few tries ..but works all good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2020

    item arrived in good condition tested all okay the bad thing is very long shipping time

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2018

    this work perfectly the damping is ok while the operation of the retraction and deployment is smooth

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2020

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2022

    Félelmetes termék, pontosan leírt és látható a képen kapott mindhárom, két hátsó és 1 első futómű. tökéletesen működik és jó állapotban és gyors szállításban kapott. Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    A visszahúzás jó minőségű. Kellemesen meglepődtem, amikor láttam, hogy a kerekekkel jönnek! Hiányzott a csavarok az opcionális szerelőlemezek, de volt néhány a boltban, amit be kellett pótolnom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$6.99
    • US$40.24
    • US$8.90
    • US$13.79
    • US$10.38
    • US$14.85
    • US$7.80
    • US$8.07
    • US$7.67
    • US$29.95
    • US$47.34
    • US$5.50
    • US$57.90
    • US$28.74
    • US$14.54
    • US$43.99
    • US$16.59