Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (81)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(81)
    • 5 Csillag(78)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/02/2021

    Azonos a CSK 1603-assal, kivéve a festést. Számos felülvizsgálat videók a youtube, így írok néhány info, hogy talán abban az időben írok nehezebb megtalálni: - a 4. csatornát használják a gáz végpontjának beállítására, így a végsebesség csökkenthető, hogy biztonságosabb és könnyebb legyen vezetni a kisgyermekek számára - a szervo 5 vezetékkel rendelkezik, így nem cserélhető, hacsak nem cseréli ki az összes elektronikát - az CSK 1604 karosszériája felszerelhető, de a hátsó diffúzornak és a lednek el kell menniük, és az első lökéstornyot is át kell cserélni az CSK1604 típusra, mivel a karosszériaoszlopok más helyzetben vannak. Vagy fúrni az elülső test lyukak a megfelelő helyzetben - az akkumulátorok Lion, nem túl nagy kapacitású, de van egy tisztességes IR (körülbelül 50 mÓm) - egy pár tartalék linkek is (Nem mértem őket, így nem tudom, hol lehet használni) Az általános hangulat egy olcsó, de hűvös és jó Loling autó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Guys, the car is ABSOLUTELY epic. It looks way better than the pictures and it is really fun to drive either indoors or outdoors. I think its a must have RC car for beginners or experienced players. It has plenty of power to drift, even with normal tyres. I would like it to have oil filled absorbers......but we are talking for a 60 euro rc car. It is a real value for money. Bangood was again exceptional in terms of packaging and quick delivery.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    great little car, mine came very quickly. it did unfortunately have some scuffs in the plastic film pritecting the shell and underneath were some scratches on the actual roof of the body and a mark on the rear wing, contacted banggood and was replied to in under 24hours, service since then has been great with daily contact when needed, an initial discount refund was offered, i requested if possible a new shell instead, and after contact back from the supplier was agreed a new body will be sent. great news and great service. onto the car, ive ran it through 4 or 5 battery cycles already since it arrived, and has been great, tried the rubber tires to begin for a few minutes but has solely been ran on the drift wheels since, battery time is decent if fully charged. my first drifter and getting the hang of it so have a 2s lipo coming to try it on next :D all in all very happy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Őszintén szólva a legjobb dolog, amit valaha hoztam. Csak feltöltöttem, és kivettem, és hűha, gyors nem kell sok megszokni, de ez egy szórakoztató kezelni. Úgy néz ki, olyan agresszív a piros halo lámpák csodálatos funkciókat az adó kézikönyv a dobozban lesz kukában a legtöbb azonban nagyon jó magyarázatok, hogyan kell beállítani az autót, és kap ur önálló fut is egy alkatrész lista a hátsó bármilyen tartalékok lehet szükség a jövőben. Micsoda termék a pénznek. Nagyot ugrik tőlem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Ez az autó nagyon szórakoztató. Minden remekül működött a dobozon kívül. a kefe nélküli frissítési készlet is szép. Csak egy figyelmeztetés: a hő hatására a test meggörbülhet, de szerintem bármelyik test ilyen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    it's a fun car. comes with gyro included and 2 sets of tyres. the soft rubbers do the job and the hard wheels drift at will. the remote control is nice and complete and good feel on the hand I had to re-solder the front lights after a while but ok for me I ended up painting my car too

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    Wow! This is the best bang for the buck r/c 4wd fully proportional rally/drift 1/16th scale truck I ever bought! I got it in 7 days after I placed my order. There was just a little damage to the box, but the truck, transmitter and other contents were in excellent shape. The truck looks awesome and the transmitter is the best looking I seen for a ready to run r/c. I'm currently charging the battery pack now for my first run with it. Thanks, Banggood you guys are the best!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Nagyon szép

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Billiant kis autó, azonnal váltott a sodródó kerekek egy kis szórakozás. Csak több pótalkatrész kell, hogy könnyen elérhető legyen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Ez az egyik legjobb kis csavargó és utcai verőember lehet. Nézze meg az YT csatornát „Futassátok az Rc" egy futás és áttekintést a félelmetes rc autó.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft31 483
    • Ft51 034
    • Ft4 495
    • Ft22 187
    • Ft13 791
    • Ft27 884
    • Ft15 920
    • Ft16 789
    • Ft7 194
    • Ft66 117