Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1053)
  • Kép (186)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1053)
    • 5 Csillag(976)
    • 4 Csillag(61)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/08/2021

    Csak kipróbáltam, és sok mindent szeretek. A képernyő nagyon jó, nagyon tiszta, nagyon gyors, élénk színek. A design és az érintés nagyon erős és erős. A kamera jobban meglepett, mint vártam. sebesség alkalmazások között nagyon jó. többnyelvű és több van az összes jó dolog. Minden érzékelő jól reagál. De vannak részletek. hogyan már tudja az alapvető Android, de felveheti alkalmazásokat, hogy hozzon létre egy jobb megjelenés. A hangszóró hangja egy kicsit alacsony, de jó minőségű És semmi mást nem gondolok. Minden más rendben és nagyon jó. Kiváló állapotban jött hozzám, egyébként, ahogy perui vagyok, könnyű volt felvenni Tomas Valle-ben. A SZERPSZ, mint mindig, nagyon rendezett.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Celular bonito, configurações interessantes pelo preço. Ainda em fase de testes. 1. Resistência a Queda e Água- Ok 2. A bateria está sendo ponto negativo a até o momento. Para 5000mh Esperava um pouco mas. 3. Câmera muito boa. Mas pelas configurações e disponibilidade de funções e custo. Boa Escolha.

    Hozzászólások (29)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. A HDR használatakor a kamera alkalmazás bezárogott. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt.

    Hozzászólások (16)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Nagyon boldog ez a vásárlás, nagyon jó készülék, gyors feldolgozás, jó képeket, nagy tartósság az akkumulátor. Vettem a töltő 06:00, használja folyamatosan a nap folyamán, és most 11:32 miniszterelnök még mindig 18% töltés. Már megfürdettem, és nem ejtettem el a kkk-t. Nagyszerű készülék, az ár sokat ér, hogy megvásárolja. Boldog vagyok az UMIG-vel

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Recibido! Excelente 👌 muy bien embalado, muchas gracias Banggood por el buen servicio. Entrega en 15 días muy agradecida y contenta con mi Umidigi Bison. Muy buen terminal lo super recomiendo 👌. Los mejores precios están aquí en Banggood! Cabe destacar que todo el tiempo desde el inicio de mi compra 16 de febrero 2021 hasta ayer 3 de marzo 2021, supe el seguimiento de mi paquete por medio al Número asignado. Mi experiencia ha sido muy satisfactoria primera vez que compró en Banggood y ha sido muy grato. 😊

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    great phone, the phone is very fast and I have no issues with it. I was able to connect to my network and wifi. I also tested out the camera for a little while and it takes good photos but I would install a different camera app because I like to use manual controls and raw format for photos. Also shipping only took 6 business days to reach me in the U.S.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Még egyszer köszönöm a legjobb internetes áruház Kínában. Megvettem a Bison Umidigi-met, ez a második okostelefonom BangGood-tól. Ők voltak a legjobb ár, amit találtam, mivel ők körülbelül $60 több itt Ausztráliában. 14 nappal azután kaptam meg a telefont, hogy megrendeltem. Fantasztikus, hogy gyors szállítás. A telefon új állapotban érkezett, biztonságosan csomagolva. Erősen ajánlom BangGood bármikor. Bob B. Loxton Ausztráliából.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    The Umidigi Bison is the best rugged smartphone in this price range and it looks nices too (not always the case with rugged smartphones) I have reviewed it for my blog here: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/umidigi-bison-test-review/ (available in 6 languages) Strengths are: Strong and waterproof Good battery performance Good screen quality Good network sensitivity Large coverage in frequencies 3 buttons to personalize Weaknesses are: Colors in photo not super accurate (too warm) CPU/GPU performance is a bit weaker than competition It is in position 17 among all phones I have tested

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Banggood terbaik. Pembungkusan yang kemas. Kualiti HP adalah terbaik. Harga yang paling murah setakat ini. Order pada 23/12/20, penghantaran pada 6/1/21 & terima pada 11/1/21. Terbaik bossku...

    Hozzászólások (23)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 164
    • Ft75 477
    • Ft36 164
    • Ft23 584
    • Ft39 309
    • Ft44 027
    • Ft154 102
    • Ft135 232
    • Ft50 317
    • Ft34 592
    • Ft50 317
    • Ft81 767
    • Ft44 027
    • Ft103 782
    • Ft75 477
    • Ft12 577
    • Ft62 897
    • Ft276 446