Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (947)
  • Kép (170)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(947)
    • 5 Csillag(883)
    • 4 Csillag(53)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/03/2021

    Celular bonito, configurações interessantes pelo preço. Ainda em fase de testes. 1. Resistência a Queda e Água- Ok 2. A bateria está sendo ponto negativo a até o momento. Para 5000mh Esperava um pouco mas. 3. Câmera muito boa. Mas pelas configurações e disponibilidade de funções e custo. Boa Escolha.

    Hozzászólások (24)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. A HDR használatakor a kamera alkalmazás bezárogott. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt.

    Hozzászólások (15)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Recibido! Excelente 👌 muy bien embalado, muchas gracias Banggood por el buen servicio. Entrega en 15 días muy agradecida y contenta con mi Umidigi Bison. Muy buen terminal lo super recomiendo 👌. Los mejores precios están aquí en Banggood! Cabe destacar que todo el tiempo desde el inicio de mi compra 16 de febrero 2021 hasta ayer 3 de marzo 2021, supe el seguimiento de mi paquete por medio al Número asignado. Mi experiencia ha sido muy satisfactoria primera vez que compró en Banggood y ha sido muy grato. 😊

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Nagyon boldog ez a vásárlás, nagyon jó készülék, gyors feldolgozás, jó képeket, nagy tartósság az akkumulátor. Vettem a töltő 06:00, használja folyamatosan a nap folyamán, és most 11:32 miniszterelnök még mindig 18% töltés. Már megfürdettem, és nem ejtettem el a kkk-t. Nagyszerű készülék, az ár sokat ér, hogy megvásárolja. Boldog vagyok az UMIG-vel

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    great phone, the phone is very fast and I have no issues with it. I was able to connect to my network and wifi. I also tested out the camera for a little while and it takes good photos but I would install a different camera app because I like to use manual controls and raw format for photos. Also shipping only took 6 business days to reach me in the U.S.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Még egyszer köszönöm a legjobb internetes áruház Kínában. Megvettem a Bison Umidigi-met, ez a második okostelefonom BangGood-tól. Ők voltak a legjobb ár, amit találtam, mivel ők körülbelül $60 több itt Ausztráliában. 14 nappal azután kaptam meg a telefont, hogy megrendeltem. Fantasztikus, hogy gyors szállítás. A telefon új állapotban érkezett, biztonságosan csomagolva. Erősen ajánlom BangGood bármikor. Bob B. Loxton Ausztráliából.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    The Umidigi Bison is the best rugged smartphone in this price range and it looks nices too (not always the case with rugged smartphones) I have reviewed it for my blog here: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/umidigi-bison-test-review/ (available in 6 languages) Strengths are: Strong and waterproof Good battery performance Good screen quality Good network sensitivity Large coverage in frequencies 3 buttons to personalize Weaknesses are: Colors in photo not super accurate (too warm) CPU/GPU performance is a bit weaker than competition It is in position 17 among all phones I have tested

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Banggood terbaik. Pembungkusan yang kemas. Kualiti HP adalah terbaik. Harga yang paling murah setakat ini. Order pada 23/12/20, penghantaran pada 6/1/21 & terima pada 11/1/21. Terbaik bossku...

    Hozzászólások (23)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    A készülék erős és egy kicsit nehéz a többihez képest, de az árnyékolás miatt van. Gyorsan hozzászoksz. Szép kamerák, és viszonylag gyorsan feldolgozza a parancsokat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft98 523
    • Ft38 792
    • Ft73 891
    • Ft41 258
    • Ft9 234
    • Ft153 944
    • Ft67 734
    • Ft36 944
    • Ft24 628
    • Ft270 639