Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (296)
  • Kép (43)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(296)
    • 5 Csillag(272)
    • 4 Csillag(20)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/12/2018

    Son batería bastante potentes y se adaptan muy bien a mi drone las recomiendo sin lugar a duda 🚀🚀🚀🚀 They are quite powerful battery and adapt very well to my drone I recommend them without a doubt 🚀🚀🚀🚀

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2018

    Nice LiPo Packs! Got them well packed and quick delivered to germany. no custom problems with priority mail service. thank you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    good value battery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Just came in. After 5 weeks obviously with all these problematic covid19 restrictions in place (and new years break in) it is reasonable time for delivery. quality seems good and only thing I am surprised that for exactly the same lipos weight difference is as much as 30g. which is kind of weird to be honest. I hope they will charge well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    XT60 akkumulátor látványos jött nagyon jól csomagolva most csak hiányzik a töltés és a repülés, és hogy jön jó idő YouTube port4ever Philip

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Аккумулятор приехал, коробка вся мятая, но сам аккум не битый.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Доставка почти месяц аккумы нормальные особенно цена вкусная

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2020

    Az akkumulátor úgy tűnik, hogy jól védett, a szállítás lassú, azt hiszem a távolság számít, tökéletes nyomon követés és tökéletes csomagolás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    very good battery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    Bought two of these, Can't believe the flight times I'm getting out of them. Just as good as the expensive ones. Recommend them to anyone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft39,895
    • Ft7,143
    • Ft8,632
    • Ft6,250
    • Ft39,299
    • Ft74,433
    • Ft8,176
    • Ft8,036
    • Ft7,738
    • Ft2,617
    • Ft11,907
    • Ft2,379
    • Ft2,974
    • Ft1,783
    • Ft23,817
    • Ft2,677
    • Ft6,845
    • Ft8,858