Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (412)
  • Kép (83)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(412)
    • 5 Csillag(401)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    When it works, it works great. This adapter did not work initially when I received it. It was showing 2.45V instead of 5V. When I took a closer look at the board I noticed that one resistor wasn't making contact on one side. After resoldering that contact point it started working as intended. Overall cheap and nice solution for DJI goggles.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    I have just receive after 10 days since shipping date - so fast. With the module Eachine pro 58 (20$) - now I could fly my tiny whoop/analog on my Dji goggles. I think the price/quality is great.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Majdnem 5 hét, hogy elérj. És miután ellenőriztem, észrevettem, hogy ez nem a legújabb verzió. Valójában ez a modell kezdeti változata. De még mindig jól néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    The product contains an ON / OFF switch and outputs on the DVR. Perfect product. Thank you Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    Működik, de tok nélkül nagyon könnyű kárt tenni benne.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    i have used this to build a docking station for my spare fusion rx, nice and neat! rubberband for gluing 😃

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    good quality/price for dji goggles

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Nagyon jó! Tökéletesen illeszkedik az URUAV fém ház 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    gyors pontos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 757
    • Ft308 122
    • Ft9 162
    • Ft5 107
    • Ft11 677
    • Ft3 647
    • Ft6 384
    • Ft8 027
    • Ft135 888
    • Ft4 737
    • Ft27 175
    • Ft37 920
    • Ft3 761
    • Ft30 335
    • Ft199 093
    • Ft7 265
    • Ft5 053
    • Ft4 740