Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (99)
  • Kép (16)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(99)
    • 5 Csillag(84)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/01/2021

    Úgy néz ki, nagyszerű! Néhány alkatrész nem fog működni / nem éri meg a fejfájást nekem használ.. Úgy döntöttem, hogy csak az ujjperceket és a sokkoló tartókat használom. A maradék műanyag alkatrészeket hagyta meg a súly miatt. Eddig nagyon lenyűgözött ez a csavargó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    jó anyag, becsületes ár, gyors szállítás 5 nap gond nélkül. kiváló!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2021

    Az egyik alsó karú golyóscsomó egy kicsit beragadt, de minden más jó. olcsó és gyors szállítás Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Ezekkel volt egy kis gondom, a felső karok túl hosszúak, és rövidre kellett zárnom őket. az alsó kar golyó ízületek nagyon ragadós, és szükség van a munka. A készlet nem a hátsó sorokhoz tartozik, és a törzsek is túl rövidek, így meg kellett hosszabbítanom az enyémet. Azt hiszem, újra kell vizsgálniuk a specifikációjukat. Nagyon remélem, hogy a kocsi még mindig rendben megy, miután minden újra együtt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2019

    metal upgrade sets for wltoys are a fun hobbyist upgrade that I think improve a few things to your rc car, but not without custom fitting, filling and modding certain parts to work collectively. I'm a US buyer and was very pleased that this was shipped inside the US and arrived quickly. Do Not expect to buy these parts and just swap one part or another on your car. Unfortunately almost every ball head screw used in this kit need to be filled to allow for more travel. The length my also my need to be shortened depending on where in the suspension or wheel hud you are using it. The upper arms can not be used as is out of the package. They are too long and create outward camber on your wheels, also creating alignment issues in the rear. With modification the upper arms can be even better than before and completely adjustable for your camber liking. The only part I did not use what the lower arm, the original ones are working better right not for me until i can figure out how to modify the ones that come in the kit. You will need different small tools, wouldn't hurt to have a decent dremel with a variety of tool heads. Overall cool upgrade for your wltoys k989! pictures of my completeled upgrades!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    Got it in full, no missing or bent part. Colour looks great. Overall, they make the car much cooler. However this kit fix the old problems by introducing new ones like camber, toe, ride height. I'm working on a video to fix it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2019

    เช็คสถานะการจัดส่งไม่ได้ ส่งของช้าแต่ตามกำหนด การจัดส่งในประเทศก็ช้าอีกเลยได้ของเกินเวลาไป2วัน

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2019

    Good Quality !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2019

    ส่งจริง ส่งไว ตรงตามสั่ง

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2019

    дошло за 25 дней , пришло в почтомат киви , на вид все красиво!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 485
    • Ft5 509
    • Ft4 774
    • Ft8 498
    • Ft17 184
    • Ft4 039
    • Ft4 408
    • Ft5 509
    • Ft2 938
    • Ft7 349
    • Ft11 455
    • Ft9 227
    • Ft3 180
    • Ft2 511
    • Ft4 774
    • Ft5 726
    • Ft4 774
    • Ft6 649