Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (117)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(117)
    • 5 Csillag(112)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/12/2020

    First off I am no pro,this is just my review. I got this frame for my tyro 79 because I want the battery on top of the Quad. The frame is perfect for my needs and almost all components from the ty79 fit perfectly. Im using Dalprop cyclone T3056C pro props and wouldn't try going any larger because they would probably hit the frame.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 11/08/2021

    Ez egy nagyon szép keret készlet, amely megéri az árát! A TPU alkatrészek nagyon jól alakultak, jellemzőek az URUAV jó minőségű nyomatokra. A szén-dioxid alkatrészek jól gyártottak és vágtak ki. És mivel nincsenek összekapcsoló szén alkatrészek, nem kell aggódnia, hogy be kell iktatni az alkatrészeket. A patthelyzetek mind M3 csavarok, így ha már van néhány 5 hüvelykes keret, ezek cserélhetők.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    A rész a kalapács... Szuper merev. Sok összeomlást tolerál.... nagyon erős és jó repülés. Én is használtam CaddxVista.... Viszont, lenne fúrni 4 új lyukat, és mozgatni a Vista 2 mm-es hátra. Keret konstruktor kell változtatni, hogy...... de egyébként... Egyértelmű ajánlás 👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    great frame so far but the antenna mounts suck one interaction with some branches and the mount sticking straight back was moved into one of the props and chopped up my antenna. other than that it's fantastic. sturdy little 3 inch frame and stiff enought to not cause jello in the tarsier v2 4k that I put on it. the dual stack allows for plenty of boards to be used I fit the tarsier, fpv tx, ESC and flight controller boards on the double stack mounting with room to spare.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Tökéletes, hogy illeszkedjen az én Tiro 79-es ✌🏻😁 egy Foxeer pagoda antenna és egy T-REX kamera, amely ezúttal illeszkedik ebbe az alvázba. A Tiro 79 eredeti alvázán nem ez a helyzet. Köszönöm, Bummjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Strong Frame Need IT for Heavy Training The 1606 RS inside and a 35 AMP.Esc works propely. 250 Gramms. Wirth 4S 650mAh

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Delivered about two weeks. Fly's pretty well. My components: 4x t-motor f 1507, stack HGLRC Zeus f7 35A, vtx 800 mW Zeus with caddix ratel 2.1 mm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2021

    Nagyon jó keret, szilárdnak tűnik. Akár 1507 a 4200Kv és verem F405 ez keményen működik!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Comprado para reemplado / repuestos. Buen Frame, resiste, aunque un poco pesado para su tamaño.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Perfecto para mi tyro79 lo recomiendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 870
    • Ft8 028
    • Ft10 582
    • Ft10 219
    • Ft22 439
    • Ft10 949
    • Ft5 370
    • Ft22 755
    • Ft10 427
    • Ft6 201
    • Ft5 086
    • Ft3 502
    • Ft10 427
    • Ft4 422
    • Ft1 340
    • Ft1 087
    • Ft3 281
    • Ft2 917