Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (968)
  • Kép (162)
  • Videó (34)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(968)
    • 5 Csillag(895)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(19)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/06/2021

    Drone nagyon jó kiváló költség haszon. Nem volt etetésem A drón többnyire jó nem csak a kezdőknek, mert nagyon erős, szórakoztató és olcsó fenntartani. Akkumulátorok: Jön 3 elem a teljes csomagban, azonban a 3 elem nem túl jó, és nem tart sokáig azt javaslom, vegye fel egy másik készlet 10x akkumulátorok, hogy egy jó használat. Repülési idő: Átlagos repülési idő, és körülbelül 2 ~ 3 perc (autonómiája a hiteles versenyző kkk) az eredeti akkumulátorok. Videoátvitel: a videoátvitel jó, és relatív hatótávolsága van, és elég a beltéri repülés néző falak. A beltéri repülés akár 10mts sikerült menni minden nagyobb probléma nélkül. Rádióátvitel vezérlés: a rádió életátvitel (flysky verzió) nagyon jó. A teszt tettem 10mts néző 3 fal és több szennyezett wifi környezetben sikerült elérni 30 ~ 40 Rssi Az anyag minősége: Az anyag, hogy épült mt ellenálló, de nem, és nem adja át úgy érzi, egy prémium termék, a lyukak a csavarok a lombkorona jött ki rosszul igazított, de nem okoz kárt a repülés során. Az akkumulátor ház is nagyon jó és erős, de a belső része nem erős, és könnyen megtörni az enyém lerobbant a 2 hét repülés, csak megerősítette a hozzáadott szuper ragasztó + bikarbonát a sarkokban, és soha nem volt probléma újra. A kerete viszonylag puha, de nagyon rugalmas és olcsó helyettesíteni. ( amelyek eddig nem kellett helyettesíteni, mert mint említettük és nagyon ellenálló ) Következtetés: Kiváló termék és árérték, ajánlaná a teljes csomagot kezdőknek és a már tapasztaltabb embereknek, mint én tudom elkapni a verzió „csak". Az Ur65 nagyon szórakoztató, erős és agilis ideális minden típusú lovas. A beltéri repülés élmény szenzációs, és van egy másik kilátás a saját otthon, hogy képes repülni a közepén a fák is, és egy másik mt tapasztalat. Ne érts félre azzal a drónnal, ő kivételes a kategóriájában.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Ezek a drónok fantasztikusak, programozhatóak, kifinomultak, erőteljesek egyáltalán nem játékok. alapvető felkészülésre van szükség, különösen a helikopterek és a nem légi járművek programozási és pilótaképzési készségeiben. Javaslom, hogy tanuljunk repülő szimulátorral, mint felszállás. múlt ezeken a szakaszokon találja magát a kezében gyakorlatilag végtelen munka és szórakoztató lehetőségek. Ezek a drónok is forog otthon az asztalok és székek alatt, mint tudnak repülni kívül a háztetőkön a parkba. Hogy próbálja tudatosítani, amit mondtam fent.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Termék megérkezett a reklámozott, minden rendben és működik. Még mindig a rádión dolgozom, de a tesztek alapján úgy tűnik, minden rendben van. Nagy fpv drón kezdeni a hobbi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Good item.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Very nice and good quality. flys very well and is durable. makes a lot of fun.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2018

    BR Melhor primeiro Drone, baixo custo e o chassi macio permite que voce acerte em algo sem danificar o drone e o objeto. Se você siguir a risca o manual vai dar certo de primeira, ou vai perder a paciencia com algo que ira te trazer muitas felicidades. Ps: depois de aprender a voar... XD EN Best first Drone, low cost and the soft chassis allows you to hit something without damaging the drone and the object. If you follow the guidelines, the manual will work out first, or you will lose your patience with something that will bring you many happiness. Ps: after learning to fly ... XD

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2018

    Got the Basic version, only one banggood had for Flysky, so I also ordered 6 more batts with it. Glad I did, this thing eats through batteries. 3min. is gonna be a good flight if you can get one to last that long. Camera good, betaflight easy to get through, good OSD, took me a while to figure out to get, disarm-arm-angle, I had to use my 3 position switch, no where in the instructions does that mention that at all. If you just use a 2 position switch disarm and arm, it will be in acro type mode. If you need self leveling angle mode, it has to be setup on a 3 position switch, any way on my Flysky FS-I6 it had to. For inside its insane fast, outside pretty good as long you don't have much of a breeze, remember its only 65mm, yeah it has brushless motors, but they are super tiny, so it does not have the guts and punch like my kingkong 125mm, 130mm or 136mm brushless, but those are for outside any way. I mainly got this for just inside flying and it does a great job on that. Binding like always requires you to have 3 arms and hands to get it all done. Only thing I noticed that I had to mod was the battery holder, it holds the batteries very loose, to loose if you do some real hard sport flying, the battery will move around if you do, I suggest fixing that right of the bat, like I did.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2018

    Реально отличный квадрик! Прочная рама, мощные моторы, малый вес. Камеру бы ему еще получше и был бы идеальный:) Полный обзор можно найти в моем блоге: http://mcheli.blogspot.com/2018/08/uruav-ur65-review.html

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2018

    Esse drone é a versão turbinada do famoso QX65, mais rápido e potente devido aos motores brushelles. O tempo de entrega foi record, pelo Brazil direct levou 12 dias para receber aqui em casa . Passou sem imposto.tempo de vôo 3,5 minutos .Excelente pedida para quem quer um micro ágil e preciso no vôo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2018

    in my opinion its the best indoor fpv racer avalibale! i dont like the heavy feel of the snapper 6 or 7. the UR is so light and so freaking fast- i love it! BUT:... The frame is constructed strange and a bit weak on some spots. Get some spare. The worst thing to happen in a "heavy" crash is a broken frame. The stock props are s h i t . get some 4 blades with 0.8mm bore. The little platic pin that secures the fpv cam is on my buddys broken but CA glue and go on :-) STILL BUY IT! FLY IT ANYWHERE!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft42,079
    • Ft33,009
    • Ft37,328
    • Ft40,136
    • Ft43,097
    • Ft83,298
    • Ft62,781
    • Ft30,235
    • Ft62,596
    • Ft77,127
    • Ft42,419
    • Ft39,025
    • Ft71,605
    • Ft44,455
    • Ft61,084
    • Ft46,152
    • Ft59,048
    • Ft72,623