Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (370)
  • Kép (89)
  • Videó (13)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(370)
    • 5 Csillag(338)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/04/2021

    UR 85 HD version. Nice drone for the price. However mine came with the beta firmware installed. I had to watch many videos to learn how to flash it. Now it has the right firmware but I have no battery to test it because my power supply is insufficient to charge 3S lipos :-) Camera works fine in the googles but I don't know if the quad flies yet! It looks great and inspires confidence.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Ottimo mini drone per imparare a pilotare in acro. Ho acquistato la versione SENZA ricevitore ed è già predisposto di un cavetto 3 pin per l'installazione (nel mio caso) di una : FrSky XM+ Micro; [5v, GND, S-BUS}, evitando di dover fare microsaldature che risulterebbero leggermente complicate per i meno esperti.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    Ez a második Uruav, hogy veszek, és megérkezett csak 2 g, Csatlakoztassa betaflyight különböző konfigurációk, sajnos azt mondja nekem Gyro nem található, A repülési mód részben nem teszi lehetővé, hogy semmit.. A kérdések 2, én szerencsétlen, vagy van egy csomó ilyen Uruav UR85 hibás?.. Most újra kell csinálnom az összes feldolgozást a visszatéréshez, és legalább egy hónappal azelőtt el fog múlni (Vedd vissza a pénzem)..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Io ho entrambe le versioni ed è il mio minidrone preferito ma sconsiglio altamente l'acquisto della versione base non HD perche i motori "0805 KV9000" sono pessimi e hanno due grossi difetti: 1.scaldano eccessivamente e i cavi si dissaldano con eccessiva facilità, 2.su questi motori le eliche sono fissate solo a pressione e al primo urto possono volare via. Sono molto resistenti e difficilmente si romperanno ma all'aperto e molto facile perderle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Prodotto bello e divertente da pilotare, ottimo anche per allenarsi dentro le mura di casa. Ho tolto una stella perché utilizzando 3 Lipo una dietro l'altra a breve distanza senza far riposare adeguatamente il drone , ho bruciato 2 motori . Ho provato a modificato i PID utilizzandone altri molto più conservativi ma i motori 0805 KV9000 (versione NON "HD") scaldano ancora parecchio. Forse i motori della 1102 9000KV ( versione HD ) sono leggermente migliori e proverò a sostituirli.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2022

    Gyors szállítás Románia, 3 nap, minőségi termékek,Én még nem tesztelt repülés még, nagyon jól csomagolt, Azt javaslom, vásárol bizalommal innen ban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    Drone received ok, very fast. No damage to the box. Alll good in Betaflight. The problem is with the battery, which has the wrong voltage - 1 cell only instead of 3S...so no way to test the drone today... :(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2022

    Termék kapott formában és kifejezésben kínált. Sok kommentár van a drónnal kapcsolatban. A lehetőségek sokak és változatosak, lehetséges filmhatás repülések, beállítása PID és tarifát és akkumulátor. 2. Az akkumulátor lyuka szigorú intézkedések, így nagyon kevés lehetőség van más méretű akkumulátorok használatára. A tartalom az extrák, hozza a pánt ( tépőzár) megpróbálja megoldani ezt a korlátozást. Sok munkámba került, hogy kompatibilis méretű akkumulátorokat találjak. A 3s dob, az ütés észrevehetően hangsúlyos, kivenni a lázadó oldalán ez a kicsi; Ellentétben a belső ezekkel 3s dobok nem lenne megfelelő. A repülési autonómia, 2-es és 3-as 300mah-val. a legagresszívabb repülések esetében 120 másodperc (2min) a legtisztább filmes stílusban akár 240 másodpercig (4min) terjed. Hozz egy alkatrészt 1935-ös propellerből. (ezeket sem könnyű megtalálni jó áron) A kamera (jól konfigurált) képes félprofesszionális minőségű képek rögzítésére, akár 1080 60fps. (Nézd meg a rögzített videó méretét). Videók: a csatornán (RyderTeamChannel). Az FC alapvető előzetes konfigurációja Betafligth-ben. A megadott utasítások elegendőek, de rossz minőségűek (fénymásolás).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Megvan a HD verzió, és ez egy nagyszerű kis drón, egészen addig, amíg bele nem nyomtam egy betonhíd oldalába, miközben próbáltam csinálni egy energiahurkot. Az egyetlen átverés az, hogy a HD felvételen sok „zselé" (remegő torzítás), de még mindig jobb felvétel, mint amit a legtöbb szemüvegből kapnál. Is, készen kell ugrani néhány karika során a kötési folyamat; ez lehet frusztráló – elvitt több ülés próba & hiba, hogy az enyém fel és fut – de végül a tapasztalat segített nekem egy jobb megértése a drón beállítások és hogyan kell használni a Betafall. Különösen elégedett voltam ezzel a vásárlással, figyelembe véve, hogy alig 70 dollárért vettem meg, és ha még egyszer ilyen áron látom, valószínűleg veszek egy másikat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/06/2021

    Végre sikerült, több időt vett igénybe, hogy a levegőbe kerüljön, mint hogy szállítsa nekem. A HD videó nagyon jó minőségű, hogy a drón része legyen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$260.16
    • US$137.43
    • US$164.49
    • US$157.49
    • US$131.88
    • US$146.67
    • US$163.30
    • US$199.49
    • US$479.99
    • US$157.07
    • US$344.99
    • US$187.99
    • US$239.99
    • US$139.74
    • US$199.99
    • US$328.49
    • US$519.99
    • US$239.99