Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (133)
  • Kép (43)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(133)
    • 5 Csillag(120)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/10/2020

    csak 36g 85mm huop 2S lipo jó teljesítményt. az F4 FC van Betafly 3.5.7 jó készen áll a repülésre beállítások További repülési időért kérjük frissítse az ESC-t a jazzmaveric blheli_s 3.9-re és állítsa be PPM min fojtószelep = 1084 PPM Max fojtószelep 1644 48K-hoz És ha a blheli_s 3.9-et és a Betafly 4.2-t használod, aktiválhatod az RPM-et (kétirányú DSHOT)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Az UZ85 készlet most jön egy őrültbee X 2.2 tábla - nagyszerű tábla, de ez dobja a készlet szerelvény egy kicsit le, mert a vezetékek forrasztva egyenesen ki, ahelyett, hogy le. Meg kell desold őket, hogy illeszkedjen a keretbe. Azt is ajánlom, hogy egy fájlt, hogy egy kicsit ledarálja a keretet, hogy a kamera dugó illeszkedjen, mivel nagyon szoros. Kaptam egy másik tartót, ami nem működött, de megrendeltem a megfelelőt az alkatrész listáról. Összességében elégedett vagyok azzal, hogy hogyan repül, a készlet csak néhány olyan kérdéssel rendelkezik, amely feltartja Önt, ha nem ismeri őket. Ügyeljen arra, hogy állítsa be a teljesítmény max a betafly, Kaptam gördülő videót, hacsak nem tettem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Great value for the money. Acceptable assembly although the frame is does not accommodate the FC very well and it had to be modified with two holes - for power wires and for camera plug.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Erőteljes 2s hupp, módosítani kell a képkeretet, ahogy látható a fotókon, de összességében ez egy jó ár, ez a dolog repül csodálatos bf 3.5.7 a fedélzeten.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    簡単に組み立てられるかと思いましたが、カメラをFCのオンボードVTXに繋ぐコネクタがフレームと大きく干渉するため、フレームとコネクタの頭を削る必要がありました。 またデフォルト状態ではOSDが表示されず、原因を探ったところ、カメラの設定を付属のリモコンを使ってNTSCを再指定する必要がありました。スマートオーディオもデフォルト状態で使えず、仕方なくBetaflightのコマンドでバンドとチャンネル設定を行いました。スマートオーディオのポートはBetaflightで設定されているのですが、なぜ使えないのか未だ不明です。 BNF機と違い、実質ただの部品の寄せ集めなので、これは仕方のないことかもしれません。お値段もその分安いので。ちなみに明書はついてきますが、バインド方法しか書いてありません。 ところで肝心の機体の飛びのほうですが、機体が軽いせいと、デフォルトの設定のせいか、キビキビというよりは、ふんわり、まったりした飛び方をします。85mmのブラシレスフープ機自体初めてなので、元々こういう特性なのかは定かではありませんが、特にウォッシュアウトも感じることなく、扱い辛さもないので、安心して飛ばせる機体だと思います。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Egy kicsit csalódott a csomagolásban, de minden van jelölve és címke. az utasítások egy kicsit itt-ott voltak, de bárki, aki tud egy kis tudást a négyszög építéséről, könnyedén megteheti az utasítások nélkül. Ami a repülést illeti, kicsit erős, hogy berepülnek, de egy kis gyengéd gázzal meg lehet csinálni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    l'ho visto in molti video e mi è piaciuto subito,lo so che la fc ha gli esc un po' deboli per i motori in dotazione,starò attento a non far bruciare gli esc. Spero di divertirmi molto prossimamente😀💪💪

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2021

    so worth the wait, it took a month or two just to ship I was worried but sent email they responded and a week later it was shipped. worth every dollar it's even on 2021 firmware no flashing needed. took alittle bit to set up tried reverse props didn't get it so just ran regularly no gripes here. I don't know what's better to start fpv acro baby whale or uz but we'll see

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Great deal! I ended up using my twig frame to make an ultra light 3 inch build. I Would buy again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    ottimo prodotto. unica pecca ho dovuto flashare betaflight perché il drone si comportava in maniera folle 🤣 non è bastato settare i parametri

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft72 655
    • Ft104 897
    • Ft66 600
    • Ft40 035
    • Ft41 473
    • Ft72 655
    • Ft81 737
    • Ft52 765
    • Ft46 852
    • Ft51 463
    • Ft47 679
    • Ft61 069
    • Ft98 951
    • Ft66 434
    • Ft66 083
    • Ft34 264
    • Ft384 180
    • Ft49 647