Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/05/2022

    Megkaptam az 5V és 12V USB-erősítő kábelt. Csatlakoztattam a tápkábelt egy 5V és 2,5A USB kimenettel rendelkező tápkábelhez, és 12,2V-ot mértem az emlékeztető kábel kimenetén. Én használ a erősítő kábelt, hogy táplálja a ZTE vezeték nélküli útválasztó, és ez jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2022

    άμεση παραλαβή πολύ καλή συσκευασία και λειτουργεί άψογα

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2022

    Nagyszerűen működik! 12V 1A

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2019

    Très bon accessoire je recommande vivement le produit et le site merci banggood je compte en acheter d'autres

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2018

    I received my cabel. but not used it, i am out from country i will be back 1 sep2018,. then i give more info. thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2018

    Working well As described

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2018

    ce petit boitier permet de transformer une alimentation USB de 5V en alimentation 12V de 1A attention à ce que votre alimentation USB soit suffisamment puissante.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2018

    Airties 5760 modemi Xiaomi powerbank la rahatlıkla çalıştırıyor7-8 w.civarı güç verebiliyor.Tavsiye ederim...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Nagyon elégedett a termékkel, működik nikkel probléma nélkül, nagyon hasznos! Azt ajánlom:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Majdnem fáj, hogy elpusztítok valamit, ami működik, de én,elvágom a kimeneti portot és forrasztani egy XT-60 Nőt, hogy tápláljam a BetaFPV 1S töltőmet!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$31.17
    • US$103.20
    • US$16.16
    • US$5.74
    • US$24.24
    • US$11.49
    • US$15.95
    • US$27.71
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$6.99
    • US$15.00
    • US$7.99
    • US$2.99
    • US$15.00
    • US$4.99
    • US$26.99