Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (117)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(117)
    • 5 Csillag(108)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/02/2020

    Ez egy fantasztikus termék. Ez áll egy kábel és egy adapter, amely egy erős mágneses fej. Az adapter bedugja a töltendő készüléket, és a kábel erősen csatlakozik a mágnes miatt. Nagyon hatékonyan töltött, és sokkal könnyebb használni, mint csak a kábelt helyesen dugja be a készülékbe. Volt egy fény is, hogy jelezze a kapcsolatot. Lásd a képeket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2020

    The product is looking good, and working well, for a while, but after 6 weeks the socked is broken (see picture). It is still working but I have to push it in from time-to-time. Ok, for the price, I was not expecting a "Panzer" but 6 weeks of use is a bit short. I will try to fix it with super-glue, but I do not believe in miracle.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2020

    Nincs semmi baj a csomaggal. 20 nap alatt jött Szmolenszkbe. A minőség jónak tűnik. Még nem próbáltam megtölteni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2020

    Good quality cables with strong magnet to provide a reliable contact. I've purchase one microUSB and one USB-C. Not like similar ones that only supports charging; this one also supports data. Very satisfied with the purchase of this article.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2020

    Nagyon jó USLion 3A LED 360 ° C-os hangok a BG-hoz!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • gusVIP5
    GI
    17/02/2020

    Cables look really cool and well built, however I have marked down my rating as one of the cables was received with a crushed USB connector rendering it useless. Have asked BG for a replacement.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2020

    удобная и практичная система, лучше купить несколько и держать кабели дома, в авто и на работе

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2020

    хорошо упаковано, в разных кулечках. проверим, как работает. Отправитель жлоб - доставка до отделения, пришлось побегать по городу

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2020

    Olyan jónak tűnik, mint az első szett. Remélhetőleg hamarosan a dugók egyenként kábel nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Excelente producto, llegó en perfecto estado y muy bien resguardado, y cumple con todo lo especificado, en resumen, fue excelente compra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$11.84
    • US$12.38
    • US$8.99
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$10.69
    • US$11.49
    • US$20.78
    • US$18.47
    • US$18.47
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$16.09
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$15.99