Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (319)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(319)
    • 5 Csillag(299)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2021

    super, acheter en pré commande, j'ai attendu la fabrication sortie d'usine à cause du COVID, étant dans les 400 premiers à commander j'ai eus la montre ulefone Watch avec. Tout est complet. magnifique. emballage protégé correct. plus qu'à tester le smartphone.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2021

    Ez sokkal nehezebb és terjedelmesebb, mint gondoltam, mint az előző páncél 6e. Ezen kívül nagyon érzékeny (sokkal gyorsabb a játékokkal), és nagyszerű kamerája van. Találkoztam néhány stabilitási problémával, ami nem biztos, hogy a telefonnak tulajdonítható. Még egy dolog, hogy amikor megpróbáltam használni az elülső kamerát, kint, 0 ° C hőmérsékleten, leállt. Sokkal később jött vissza, miután hazatértem.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    πανέμορφο κινητό νιώθεις ότι έχεις στα χέρια σου κινητό ήρθε πολύ γρήγορα και άψογα σε συσκευασία . τό ρολόι μόνο δεν είχα 😢

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    I had a Ulefone Armor 8 and upgraded to the Armor 10 for the 5G speed. This phone is definitely a big upgrade. The processor is very fast. The camera is excellent and the 5G speed is impressive. The build quality is super. This phone is extremely rugged and durable. My only complaint with the phone is the weight. It is a beast. Overly heavy compared to any other phone I have used. Great phone for anyone looking for a durable, fast, 5G phone.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    Contro: pesante, ingombrante, quando si bagna l’altoparlante si sente male (quindi no musica in doccia). Pro: tutto il resto che dicono è vero, ottima qualità/prezzo ... consigliatissimo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Két héttel korábban jöttem. Nos, mit is mondjak, megdöbbentő, hogy 😲🤟🏻🤟🏻🤟🏻 minden frissül működik... bomba....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    received this today and my husband love it. thanks Banggood. my husband setting his new 5G armor ulefone smart phone.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    My old Armor 2 *2 and NEW Armor 10 (and... Gift smart watch)! I believe that the new one will be of better quality!

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Örülök, hogy végre a kezemben van. Ez csodálatos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    The product arrived before the estimate, in very good condition, it looks excellent, it moves very well. It really is the hardest phone I've ever had. Thanks BangGood and Ulefone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft98 523
    • Ft38 792
    • Ft73 891
    • Ft41 258
    • Ft9 234
    • Ft49 260
    • Ft153 944
    • Ft67 734
    • Ft64 655
    • Ft70 813