Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (437)
  • Kép (50)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(437)
    • 5 Csillag(414)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/07/2021

    kiváló választás! a legjobb telefon ebben a kategóriában. gyors, erős akkumulátor, tiszta képernyő, nagyon hangos és tiszta hang, tiszta víz alatti képek. Ez egy jó munkás. A leírásban leírtaknak megfelelően készült. egy kicsit nehéz, de megfizethető. Van benne egy zsinór, ami sokat segít a szállításban. elegáns és modern stílus. csukott szemmel ajánlott

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Arrived in Thessaloniki Greece in 27 days from the shipment from the Bangood store. I just had an extra wait of 17 days because it was not in stock. Beautiful and different smart phone, durable, suitable for people who do not pay enough attention or work in hard professions or love nature and adventure. You have to get used to the more weight of the phone, for men it is more suitable. For women it may be quite heavy, but the color red is very beautiful for both men and women. A small disadvantage is the buttons on the sides, which are quite sensitive to touch and shake a lot, they are not very sturdy, and when you remove, for example, from a bag or pocket, these buttons are pressed and shaken quite constantly, you have to habits. Fast mobile. 4Gb does a good job and does not get stuck anywhere for normal use. 64GB storage good and free to use is 54GB which I think is satisfactory. Photos do their job. Screen and sound nice. Very good battery! Very good choice for its price, honest and functional. I am very pleased! Thanks a lot bangood !!!

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    Elég jó okostelefon, ellenálló, alkalmas „akció emberek", akiknek szükségük van egy ilyen telefon. A telefon nagyobb súlyát meg kell számolni. Kisebb hátránya az oldalán lévő gombok, amelyek meglehetősen érzékenyek az érintésre, és amikor például egy zsákból vagy zsákból eltávolítják ezeket a gombokat folyamatosan megnyomják. Sok időbe telik megszokni.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Keres egy okostelefont, amely túléli bármely élőhelyen?! Naponta használok egy 8 Páncélt és 8 Pro Páncélt, és elégedett vagyok. Háborús gépek és az ár úgy néz ki, mint egy mese. Ha nem keres egy első osztályú okostelefon, hanem egy szuper-szokásos és praktikus okostelefon a mindennapi életben, ez az okostelefon lesz az Ön számára. Csak még nem volt szerencsém negatív hőmérsékleten tesztelni, különben a földbe zuhant, sziklákba és vízbe, és még mindig pumpálnak. A processzor, a kos és a rom ideális a mindennapi alapokhoz. Ha valami profibbat keresel, akkor hagyd ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    Nagy kijelző. Akkumulátor nagyon jó. Kamera átlagos, kicsit lassú. Alkalmazások jól futnak. Teljes Magyar menü. Ujjlenyomat rendben. Az oldalsó gombok érzékenyek. USB-C töltés előnyös, EU töltő adapter. Fólia gyárilag telepítve + üveglap a dobzban. Az árát megéri, eddig hibátlan működés.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2020

    Buongiorno oggi alle ore 11.30 ho ricevuto lo smartphone,arrivato a casa lo configurato è consegnato a mia moglie,sono molto soddisfatto dell'acquisto,adesso sia io che mia moglie abbiamo lo stesso modello di Ulefone armor 8.Io il mio l'ho acquistato un mese fà. Grazie Banggood. Good morning today at 11.30 I received the smartphone, when I arrived home it was configured and delivered to my wife, I am very satisfied with the purchase, now both my wife and I have the same model of Ulefone armor 8. I bought mine one month ago. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Nagy kijelző. Akkumulátor nagyon jó. Kamera átlagos, kicsit lassú. Alkalmazások jól futnak. Teljes Magyar menü. Ujjlenyomat rendben. Az oldalsó gombok érzékenyek. USB-C töltés előnyös, EU töltő adapter. Fólia gyárilag telepítve + üveglap a dobzban. Az árát megéri, eddig hibátlan működés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    Nagy kijelző. Akkumulátor nagyon jó. Kamera átlagos, kicsit lassú. Alkalmazások jól futnak. Teljes Magyar menü. Ujjlenyomat rendben. Az oldalsó gombok érzékenyek. USB-C töltés előnyös, EU töltő adapter. Fólia gyárilag telepítve + üveglap a dobzban. Az árát megéri, eddig hibátlan működés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Nagy kijelző. Akkumulátor nagyon jó. Kamera átlagos, kicsit lassú. Alkalmazások jól futnak. Teljes Magyar menü. Ujjlenyomat rendben. Az oldalsó gombok érzékenyek. USB-C töltés előnyös, EU töltő adapter. Fólia gyárilag telepítve + üveglap a dobzban. Az árát megéri, eddig hibátlan működés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Megkaptam a telefont sértetlenül, nagyon jól csomagolva, minden probléma nélkül. A vámosok vádoltak meg. A telefon az, hogy az egyik meglepett, amikor nagyon szép, aki szereti a nyers telefon ez egy csoda.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft101 745
    • Ft40 080
    • Ft49 329
    • Ft151 078
    • Ft49 329
    • Ft55 496
    • Ft38 538
    • Ft58 579
    • Ft43 163
    • Ft52 413
    • Ft80 162
    • Ft61 662
    • Ft11 100
    • Ft36 996
    • Ft43 163
    • Ft98 662
    • Ft107 912
    • Ft9 740